Entré

Entré finner du där Malmö börjar. Kör du bil och kommer norrifrån väljer du i korsningen antingen höger eller vänster för att komma till garageinfarten till Entrés 1000 ljusa redan uppvärmda p-platser. Om du istället kommer med buss stannar det ett flertal bussar precis utanför Entrés dörrar, både regional bussar och Malmös lokaltrafik. Åker du från Centralen gör du det enklast med linje 3 och 4. Köpcentrumet ger möjligheten att shoppa, äta, träna, bowla eller varför inte gå på bio. Du finner ett väl valt utbud av butiker, för att på bästa sätt locka alla smaker och plånböcker.

Katalogen för Entré erbjuder prisvärda kampanjer och rabatter

På Bonial appen erbjuds det mängder av rabatter, nersatta priser på produkter och tjänster i katalogerna från butikerna i Entré. Vid ett väl urval av butiker är de flesta specialiserade inom sitt område och erbjuder ett unik utbud och expertis. Vill du kombinera mat och aktivitet borde du titta i katalogerna och reklambladen från Hemköp, Mormors Bageri, Ó Learys Sportsbar för mat, och SATS och SF bio för nöje. Bonial arbetar aktivt med att uppdatera katalogernas innehåll, kampanjerna och rabatterna är därför alltid säsongsbaserade.

Bonial ger dig ett stort utbud av plånboksvänliga kampanjer och erbjudanden

Bonial arbetar ständigt för att på bästa sätt presentera bra rabatter och produkter med nedsatt pris på ett överskådligt sätt. Du som konsument kan på så sätt se vilka kampanjer som gäller för olika produkter och från vilken butik, för att i lugn och ro sedan avgöra om erbjudandet är intressant eller ej. Eftersom reapriser och specialkampanjer ändras snabbt är det viktigt att ständigt hålla sig uppdaterad och med Bonialappens teknik möjliggörs detta.

Entré

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Entré

Fredsgatan 14, 212 12 Malmö


Öpettider

Vardagar: 10 - 20

Lördag - Söndag: 10 - 18

Kataloger från Mode
4
dagar
kvar
Happy Valentines
Öppna katalog
H&MHappy Valentines
4
dagar
kvar
Divided - Season Specials
Öppna katalog
H&MDivided - Season Specials
5
dagar
kvar
H&M
Öppna katalog
H&MH&M
5
dagar
kvar
H&M
Öppna katalog
H&MH&M
19
dagar
kvar
H&M feminine elegance
Öppna katalog
H&MH&M feminine elegance
Butiker i Mode
Kataloger från Elektronik
30
dagar
kvar
Nintendo Switch!
Öppna katalog
GamestopNintendo Switch!
10
dagar
kvar
Nyheter och erbjudanden!
Öppna katalog
GamestopNyheter och erbjudanden!
Butiker i Elektronik
Kataloger från Hälsa Och Skönhet
11
dagar
kvar
kicks
Öppna katalog
Kickskicks
Butiker i Hälsa Och Skönhet
Mest sökta butiker i Entré
Köpcentrum nära dig
Enastående erbjudanden