Gekås

Gekås Ullared grundades 1963 och är ett av Skandinaviens största varuhus och här erbjuds du en fantastisk shoppingupplevelse med ett av de mest kompletta sortiment du kan hitta. Vanligaste sättet att ta sig till Gekås Ullared är med bil och varuhuset ligger längs med väg 154. Det går givetvis att ta sig dit med buss om man föredrar att åka kommunalt, så går linje 555 och 556 från Falkenberg och 651 från Varberg. Det anordnas även ett begränsat antal extra rabatterade flygbiljetter till Ullared om man vill resa från annan ort för att shoppa, bo och umgås. Gekås Ullared har över 100 000 unika artiklar i sitt breda sortiment så när du väl har tagit dig hit, så kommer du bestämt ha allting du kan behöva inom räckhåll.

Många artiklar betyder fler prisvärda kampanjer och erbjudanden

I katalogen hittar du samlat de extra nedsatta varor och billiga erbjudanden som Gekås-Ullared ger till sina kunder. Genom att på ett enkelt och smidigt sätt ha digital tillgång till alla bra kampanjer blir det mycket lättare för dig när du handlar, att inte missa att utnyttja någon rabatt. Det enorma köpcentret ger dig som kund möjlighet att köpa alla dem saker du kanske tidigare inte hittat eller rent av glömt och med dem billiga priserna så blir det verkligen ett riktigt bra kap. Behöver sällskapet en bit mat så finns det 4 restauranger att välja mellan beroende på vad som föredras på tallriken och utöver det så finns det gott om andra aktiviteter att hålla på med om man vill ta en paus från alla billiga erbjudanden, paketpriser och rabatter.

Förenkla jakten efter prisvärda erbjudanden tack vare Bonial

Tack var avancerad teknik och väl utarbetade samarbeten kan Bonial erbjuda dig som konsument tillgång till kataloger, reklamblad och andra rabatter som erbjuds av Gekås Ullared, så att du känner till alla enkla sätt att spara pengar och inte missar att utnyttja något prisvärt erbjudande du skulle kunnat dra nytta av. Det kommer alltid nya erbjudanden och gamla försvinner så håll koll på appen eller surfa in på webben regelbundet så att du kan slå till om det kommer en bra kampanj på just din drömpryl.

Gekås

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Gekås

Danska vägen 13, 310 60 Ullared


Öpettider

Mån - Fre: 08.00 - 20.00

Lördag: 07.00 - 20.00

Söndag: 08.00 - 18.00

Kataloger från Bygg Och Trädgård
13
dagar
kvar
Vårkampanj
Öppna katalog
BolistVårkampanj
1
dag
kvar
Bolist önskar alla en Glad Påsk!
Öppna katalog
BolistBolist önskar alla en Glad Påsk!
28
dagar
kvar
Erbjudanden!
Öppna katalog
BolistErbjudanden!
Butiker i Bygg Och Trädgård
Mest sökta butiker i Gekås
Köpcentrum nära dig