Handla Halloween med rabattkod och erbjudande

Teknik Magasinet katalog
Vinter och Vår 2017!
Bläddra genom erbjudandena innan 22/03/2017

Visa fler erbjudanden för Halloween
Erbjudanden från Teknik Magasinet, Vinter och Vår 2017!
1/8
}">
Erbjudanden från Teknik Magasinet, Vinter och Vår 2017!
Teknik Magasinet

laddar
Kataloger med Halloween
25
dagar
kvar
Vinter och Vår 2017!
Öppna katalog
Teknik MagasinetVinter och Vår 2017!

Hamngatan 37
111 53 Stockholm

Butiker med erbjudanden på Halloween

De läskigaste erbjudandena inför Halloween 2016 hittar du på Bonial!

Det är mycket som ska fixas inför Halloween och det kan lätt bli en dyr skräckhistoria. Bonial hjälper dig därför att hitta de allra bästa erbjudandena till rysligt låga priser. Det blir enklare för dig att planera din shopping samtidigt som du får mer tid över till lek och bus. Besök Bonial.se eller vår app för att se kataloger, broschyrer och reklamblad från dina favoritbutiker.

Halloween är en härlig högtid för pyssel. Förutom att skära ut en obligatorisk pumpa, kan du fixa massor av läskiga dekorationer till huset och trädgården. Känner du för att vara extra kreativ kan du även sy din egen Halloweenkostym eller satsa fullt ut på en otäck sminkning med speciellt make-up. En annan viktig del av Halloween är att fixa spännande mat till familj och gäster. På internet finns mängder av recept du kan inspireras av och testa hemma.

Halloween firas den 31 oktober varje år och traditionen härstammar från Irland. I grund och botten är syftet med högtiden att hylla helgonen eller de döda. Enligt traditionen ska ett ljus tändas vid graven för att hedra minnet av den bortgångne. Högtiden är väldigt stor i USA eftersom det kom många irländska immigranter dit i mitten på 1800-talet. Med tiden har Halloween blivit ett modernt fenomen, som även firas genom att klä ut sig i läskiga dräkter och fråga om bus eller godis.

Köp halloweeni