Rabatter och butiker i Åkersberga

Erbjudanden i Åkersberga

1
dag
kvar
Veckans Klipp V.50
LidlVeckans Klipp V.50

Rallarvägen 3
184 40 Åkersberga

1
dag
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Rallarvägen 3
184 40 Åkersberga

1
dag
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Rallarvägen 3
184 40 Åkersberga

1
dag
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Rallarvägen 3
184 40 Åkersberga

1
dag
kvar
Mjuka klappar
LidlMjuka klappar

Rallarvägen 3
184 40 Åkersberga

Butiker i Åkersberga

Populära produkter

Handla i Åkersberga

Kataloger och erbjudanden från Åkersberga

Åkersberga: shopping och butiker

Shoppa prisvärt i Åkersberga

Åkersberga är den vackra staden vid vattnet som erbjuder ett brett utbud av shopping med över 100 butiker i centrum. Här finns Skutan och Kajutan, två handelshus som tillsammans samlar både modebutiker, teknikaffärer och smyckesboutiquer under ett och samma tak. Du kan också shoppa i butiker i den mysiga stadskärnan och uppleva charmen med staden vid skärgården. Fortsätt sedan ditt besök i Åkersberga ut i naturen. Med hjälp av turistbyråernas kunniga personal i Österåker och Ljusterö får du de bästa tipsen till sevärdheter och aktiviteter i området. Även på turistbyrån i Åkersberga centrum kan du bli guidad till stadens smultronställen.

Åkersberga är en vacker skärgårdsstad i Uppland. Med Roslagsbanan från Stockholm kommer du snabbt och smidigt in till centrum, som är porten till både natursköna upplevelser nära vattnet och många möjligheter till prisvärd shopping. Här kan du njuta av härligt friluftsliv, shopping, kultur och en trevlig skärgårdsmiljö. Havets närvaro ger staden en speciell charm, som välkomnar dig som besökare att uppleva det bästa av Åkersberga.

Smidigt att shoppa i Åkersbergas centrum

I centrum hittar du både shopping i mysiga butiker med unikt utbud av hantverk och erbjudanden från de moderiktiga klädbutikerna. Skutan och Kajutan är två handelsshus som har växt samman och erbjuder över 40 butiker under ett och samma tak. Perfekt plats för alla att shoppa på! Utöver det finns dessutom många butiker i Åkersberga centrum, där du kan strosa i din egen takt och upptäcka nya favoritbutiker. Avsluta med en fika på något av de hemtrevliga kaféerna i staden. Här kan du också äta en bit mat och dricka gott mitt i centrums livliga kärna. På MM Bar & Bistro vid Åkers kanal i Åkersberga kan du njuta av högklassig mat utan krångel. Deras motto är att bra mat ska vara enkel och för alla. Ta med familjen, vännerna eller kollegorna och prova brunchen som är exklusiv för helgerna.

Vacker natur kring Åkersberga

Med närheten till havet har Åkersberga alltid varit en knutpunkt för natursköna utflykter, både till sjöss och i de grönskande skogen. Grisslehamn och Ljusterö ligger inte långt bort och erbjuder fantastiska omgivningar där du kan åka båt, bada, fiska och vandra i skärgården. På Ljusterö, som också kallas Roslagens pärla, kan du besöka Wira Bruk och bo på pittoreska pensionat nära vattnet. Besöker du Grisslehamn får du inte missa Albert Engströms museum, ett kulturellt måste för alla besökare.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer