Rabatter och butiker i Alingsås

Erbjudanden i Alingsås

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Vänersborgsvägen 21
441 37 Alingsås

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Vänersborgsvägen 21
441 37 Alingsås

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Vänersborgsvägen 21
441 37 Alingsås

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Vänersborgsvägen 21
441 37 Alingsås

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Vänersborgsvägen 21
441 37 Alingsås

Butiker i Alingsås

Populära produkter

Handla i Alingsås

Kataloger och erbjudanden från Alingsås

Alingsås: shopping och butiker

Smidig shopping och roliga museum i Alingsås

I Alingsås kan du både fika på stjärnmärkta kaféer, shoppa i stadskärnan och besöka annorlunda museum. På korta avstånd hittar du det mesta du önskar i vackra Alingsås. Känt för sina många fik finns det ett brett utbud av ställen att pausa med en kopp kaffe, som prisbelönta Ekstedts Bageri och Kafé. Fortsätt sedan att shoppa i affärshuset Storken och njut av de många evenemangen i Nolhaga park och slott, där svenska lantdjur välkomnar dig till djurparken. På Alingsås Dock & Nallemuseum kan du lära dig allt om mjuka tygdjur och fascineras av den enorma samlingen antika leksaker.

Kaféstaden Alingsås breda utbud av fik

Alingsås i västra Sverige är en trivsam stad med brett utbud av både shopping och kaféer. Staden kallas till och med för kaféstaden, vilket de många möjligheterna till att fika kan intyga. Här finns populära Ekstedts Bageri och Kafé där du kan njuta av hembakt kaffebröd och välgjorda tårtor till din kopp kaffe. Nygrens Café är ett annat uppskattat ställe att fika på, och Brobacka Kaffestuga, en bit utanför stadens centrum, är ett annat besöksmål väl värt att åka till.

Shoppa och besök djurparken i Alingsås

Shoppa kan du göra i affärshuset Storken, beläget precis mitt i centrum. Storken ligger på Kungsgatan och erbjuder ett 40-tal butiker och erbjuder de senaste trenderna inom kläder, skor och accessoarer. Här hittar du också butiker med smink, klockor och väskor.

I den vackra trästaden Alingsås händer det mycket kul sommartid. Evenemangen i Nolhaga slott och park passar hela familjen och ligger bara på promenadavstånd från stadskärnan. Med sina gröna omgivningar och vackra natur är Nolhaga park och slott ett välbesökt område av både alingsåsare och besökare. Här finns både elljusspår, simhall, kolonilotter och naturreservat. Missa inte heller att besöka djurparken som alltid är öppen och gratis!

Annorlunda kulturupplevelser i Alingsås

Gillar du kultur får du heller inte missa Dock & Nallemuseet i Alingsås. Över 720 dockor och många nallar är samlade här i det vackra huset från 1700-talet. Fortsätt gärna ditt kulturella besök i Alingsås med en tur till Gräfsnäs Slottsruin och park, som är ett slott med spännande historia.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer