Rabatter och butiker i Älvsbyn

Erbjudanden i Älvsbyn

40
dagar
kvar
Laila Bagge
ApotekhjärtatLaila Bagge

Hantverkargatan 1
942 31 Älvsbyn

68
dagar
kvar
Inspiration
MioInspiration

Kopplingsvägen 6
961 38 Boden

39
dagar
kvar
Leksaker
BrioLeksaker

Storgatan 8
942 31 Älvsbyn

32
dagar
kvar
Gulasch
Coop KonsumGulasch

Drottninggatan 41
961 45 Boden

32
dagar
kvar
Julklappsleken
SportringenJulklappsleken

Storgatan 16
942 31 Älvsbyn

Butiker i Älvsbyn

Populära produkter

Handla i Älvsbyn

Kataloger och erbjudanden från Älvsbyn

Älvsbyn: shopping och butiker

Älvsbyn kallades Norrbottens pärla redan år 1930. Det är ett uttryck som består, mycket tack vare stadens natursköna omgivningar och trevliga stadscentrum. Den ligger vid Pite älv som med sitt friska bergsvatten skapar en speciell charm i staden.

Älvsbyn är en destination som lockar både kultur- och friluftsintresserade turister. Här har till exempel många svenska filmer spelats in, som Jägarna och Grabben i graven bredvid. Baletten Trolltagen framförs här varje år och drar stor publik till Storforsens dag, som även är ett givet besöksmål för de naturintresserade då det är Norra Europas största obundna vattenfall.

Här anordnas också många sporter av lite uddare slag. Vad sägs om snowcross, segelflyg och artistisk gymnastik? Ta chansen att prova en sport du inte visste fanns! Annars är Älvsbyn förstås känt för sitt framgånsrika bandylag som har vunnit flera segrar i den högsta svenska ligan. Oavsett om du väljer att följa matcherna på hemmaplanen eller från någon av sportbarerna, kommer du känna av den lokala stämningen och supporterstödet.

I den natursköna orten kan du också ge dig ut på hajk i skogarna, för att uppleva den äkta, orörda naturen. Med ett tält, friluftskök och varma kläder är du redo för aktiviteter i skog och mark.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer