Rabatter och butiker i Åmål

Erbjudanden i Åmål

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Vintergatan 2
661 32 Säffle

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Vintergatan 2
661 32 Säffle

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Vintergatan 2
661 32 Säffle

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Vintergatan 2
661 32 Säffle

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Vintergatan 2
661 32 Säffle

Butiker i Åmål

Populära produkter

Handla i Åmål

Kataloger och erbjudanden från Åmål

Åmål: shopping och butiker

Åmål är mycket mer än bara den populära ungdomsfilmen Fucking Åmål som satte småstaden på kartan på 90-talet! Beläget i vackra Dalsland är närheten till naturen och lugnet det första som många turister uppskattar. Lägg sedan till den charmiga stadskärnan och sommarens roliga evenemang så faller många besökare för Åmål! Ett av de större evenemangen i Åmål är Bokdagarna, då kända författare och många bokälskare samlas i staden för att tillsammans hylla årets böcker och spana in kommande års nykomlingar på bokscenen.

I Åmål äter du gott och prisvärt. På Dalslands Gästgiveri, som också är ett hotell, kan du till exempel njuta av en tvårätters middag av högklassiga råvaror för en kostnad som slår storstadspriserna. Här kan du dessutom få vackra vyer på köpet, något som gör en kulinarisk resa till Åmål till något alldeles extra!

Eftersom vattnet är nära i Åmål, Vänern ligger precis runt hörnet, finns en mysig gästhamn i stadens centrum. Kommer du med båt till Åmål kan du enkelt lägga till i hamnen och därifrån upptäcka centrum med sina butiker och affärer. Shoppa gör du bäst längs promenadstråket, där caféerna också ligger på rad. Inte långt härifrån hittar du också de äldre stadsdelarna från 1700-talet. Kombinationen av moderna, trendiga klädaffärer och pittoreska, historiska kvarter gör Åmål till en destination du inte vill missa.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer