Rabatter och butiker i Ängelholm

Erbjudanden i Ängelholm

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Midgårdsgatan 15
262 71 Ängelholm

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Midgårdsgatan 15
262 71 Ängelholm

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Midgårdsgatan 15
262 71 Ängelholm

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Midgårdsgatan 15
262 71 Ängelholm

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Midgårdsgatan 15
262 71 Ängelholm

Butiker i Ängelholm

Populära produkter

Handla i Ängelholm

Kataloger och erbjudanden från Ängelholm

Ängelholm: shopping och butiker

Sandstrand och sommarevenemang i Ängelholm

Ängelholm är en upplevelserik stad under sommarmånaderna, med både musikevenemang och livlig stadskärna. Här kan du både shoppa i trendiga affärer och fynda personliga presenter i hantverksbutiker. Fika gott på Mormor Olgas Café och missa inte den vackra Hembygdsgården som erbjuder gratis inträde. Strax utanför stadens centrum ligger en 6 kilometer lång sandstrand som är ett uppskattat besöksmål. Passa på att sola, bada, fiska och åka båt under den vackra sommartiden. Bo på Råbacka camping precis vid stranden så har du nära till havet!

Sommarstaden Ängelholm

Ängelholm är en vacker sommarstad med ett trevligt handelscentrum och mysiga torg. Många turister besöker Ängelholm på sommaren, då staden förvandlas till en mittpunkt för turismen i Kullabygden. Här finns hotell, vandrarhem och campingar som olika boendealternativ, och många evenemang arrangeras på sommaren.

Sola och bada i Ängelholm

Ängelholm ligger i Skåne i södra Sverige och erbjuder ett skönt klimat och många soltimmar. Den 6 kilometer långa sandstranden strax utanför stadens centrum är ett populärt utflyktsmål för både turister och ängelholmsbor. Här kan man till exempel bada, fiska och åka båt. På Råbocka camping finns bra och prisvärt boende som dessutom ligger nära stranden.

Mysig shopping och hemtrevligt kafé i Ängelholm

I centrum finner du både affärer med trendiga kläder, skor, smycken och mindre butiker med hantverk. Längs gågatorna kan du strosa och njuta av att shoppa i din egen takt, för att sedan pausa på café i närheten. Mormor Olgas Café på Storgatan är ett tips om du gillar hembakta kakor och nybryggt kaffe i mysig miljö.

Efter fikastunden kan du fortsätta uppleva kulturella Ängelholm. Hembygdsparken är en plats för hela familjen som dessutom är gratis och öppen året runt. Järnvägens museum är ett alternativ där du kan lära dig allt om järnvägar och dess historia. Föredrar du kultur i musikform är Ängelholms musikfest Tullakrok väl värt ett besök. Den arrangeras av Engelholm Marching Band och erbjuder skön musik under två dagar på sommaren.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer