Rabatter och butiker i Arboga

Erbjudanden i Arboga

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Hildelundsvägen 1
732 33 Arboga

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Hildelundsvägen 1
732 33 Arboga

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Hildelundsvägen 1
732 33 Arboga

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Hildelundsvägen 1
732 33 Arboga

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Hildelundsvägen 1
732 33 Arboga

Butiker i Arboga

Populära produkter

Handla i Arboga

Kataloger och erbjudanden från Arboga

Arboga: shopping och butiker

Den trevliga lilla staden i Västmanland är så mycket mer än bara leverpastej och öl. Även om de två fabrikerna som gjort Arboga ett namn på kartan numera är nedlagda, kan besökare ta del av historien genom museum som Bryggerimuseet och Gamla Museet. På det förstnämnda, som är Sveriges enda bevarade träspritsbryggeri, kan du lära dig allt om bryggeri och öltillverkning. Det senare visar stadens historiska lämningar och är ett intressant besöksmål för alla som vill lära mer om Arbogas historia.

Trots att det bara bor ungefär 10 000 invånare i Arboga, är det en livlig tätort som särskilt lever upp under den årliga Kulturveckan i slutet på maj. Då erbjuder Arboga många olika kulturella evenemang, som musikframträdanden, dansuppvisningar och konstrundor. Just konstnärliga verk uppmärksammas under veckan, då den inleds med den berömda Konstrundan i Arboga. Passa på att ta del av lokala talangers skapelser och målningar!

Gillar du kultur är Arboga en plats där många evenemang av det slaget erbjuds. Till exempel kan du gå på direktsänd Opera från Metropolitan i New York! Under hösten visas många kända uppsättningar via direktsänd länk på bioduk.

Medeltidsveckan i Arboga är en annan uppskattad kulturhändelse. Det är en rolig vecka som passar hela familjen!

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer