Rabatter och butiker i Borlänge

Erbjudanden i Borlänge

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.50
LidlVeckans Klipp V.50

Dammgatan 1-3
781 70 Borlänge

2
dagar
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Dammgatan 1-3
781 70 Borlänge

2
dagar
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Dammgatan 1-3
781 70 Borlänge

2
dagar
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Dammgatan 1-3
781 70 Borlänge

2
dagar
kvar
Mjuka klappar
LidlMjuka klappar

Dammgatan 1-3
781 70 Borlänge

Butiker i Borlänge

Populära produkter

Handla i Borlänge

Kataloger och erbjudanden från Borlänge

Borlänge: shopping och butiker

Shoppa i Borlänge

På ditt besök i Borlänge kan du stanna till i Borlänge City Centrum. I över 80 olika butiker som finns i Borlänge Stadskärna får du kunnig service och personligt utvalda varor av kompetent personal. De cirka 40 caféer & restauranger som finns har ett brett utbud av god mat och fika så att du kan vila bekvämt och inte bli för trött i benen. Är du sugen på att spendera lite tid på ditt utseende kan över 20 olika salonger hjälpa dig med hår, hud, eller nagelvård.

Upplev kultur och natur i Borlänge

Borlänges egen skärgård Runn, med Ösjön där man kan nå Dalälven ifrån, är fantastiskt för dig som gillar båtar, skridskor, vattensporter och bad. I skärgården finns massor av små öar och holmar som du kan gå iland på och utforska. Dessutom finns det bästa Biblioteket, Biografen och den mest promenadvänliga, vackraste parken i Dalarna i Borlänge, tillsammans med ett antal vackra museer och platser för Live-musik som du kan besöka. Under sommartid kan du även utforska öarna Tyskö, Nordanö och Prästö, där det finns fina bryggor att lägga till vid samt slogbodar i vilka du kan grilla. Öarna är naturreservat, och erbjuder en helt unik naturupplevelse som du bara kan nå med båt utifrån Borlänges kust.

Borlänge från by till stad

Under 1800-talet växte Borlänge från att ha varit en liten by till att börja formas till staden vi känner idag. Det var tack vare järnvägen som drogs vid Borlänge som ledde till att industrier började växa fram. Idag har Borlänge vuxit och är nu en blomstrande stad med universitet och ett rikt utbud av affärer.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer