Kataloger med erbjudanden från Restauranger i Stockholm
150
dagar
kvar
DUBBEL CHEESE!
Öppna katalog
McDonald´sDUBBEL CHEESE!

Regeringsgatan 20
111 53 Stockholm

331
dagar
kvar
Hamburger World Series
Öppna katalog
O´LearysHamburger World Series

Vasagatan
111 20 Stockholm

178
dagar
kvar
ALLA SUBS!
Öppna katalog
SubwayALLA SUBS!

Regeringsgatan 29
111 53 Stockholm

37
dagar
kvar
NYHETER OCH KAMPANJER!
Öppna katalog
SubwayNYHETER OCH KAMPANJER!

Regeringsgatan 29
111 53 Stockholm

24
dagar
kvar
Billig och god mat
Öppna katalog
Burger KingBillig och god mat

Sergels Torg 1
111 57 Stockholm

Restauranger - recklamblad och kataloger

Restauranger

I Restaurang kategorin hittar du allt du behöver veta om de största restaurangkedjorna. Här finner du kataloger och erbjudanden på måltider och menyer till förmånliga priser. Att planera dina besök i förväg genom att kolla in restaurangernas erbjudanden kan du spara pengar, pengar du kan använda till att göra annat med. Med erbjudanden som ta 2 betala för 1 får du möjlighet att ta med dig dina nära och kära och unna dem nått gott men till samma pris som du skulle betalat om du gick ut själv.

Att gå ut på restaurang och äta ute är sett som en lyx men med erbjudandena du hittar i Restaurang kategorin blir det möjligt för fler att uppleva denna lyx. Att ta en måltid utanför hemmet blir lättare för de flesta om man förbereder sig innan genom att kolla i restaurangernas kataloger.

Sedan långt tillbaka i tiden har Svenska folket unnat sig att gå ut för ta sig en bit mat. Det har blivit den del av vår kultur och vi gör det allt oftare i vår vardag. Om det än är så att du så är ute efter att ta en snabb lunch ”on the go” eller vill avnjuta en längre middag så finns det erbjudanden att avnjuta för dig att från några av de restauranger som är inkluderade i Bonials restaurang kategori.

Bonials restaurang sektor innehåller restauranger som snabbmatskedjorna McDonald’s, Max Hamburgare och Subway samt krogkedjor som Harrys och O’Learys. I kategorin hittar du även massa nyttiga erbjudanden och rabatter på vällagad mat att avnjuta i goda vänners lag.

Andra varumärken från Restauranger
Burger King
Subway
Max Hamburgare
McDonald´s
O´Learys
Harry´s
Butiker från Restauranger i din stad