Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Apoteket kataloger

Se butiker

Hälsa och skönhet kataloger

Se katalog

Se katalog

Åhléns

Ansiktsvård

Se katalog

Se katalog

Kronans Apotek

Ansiktsvård

Se katalog

Se katalog

Smarteyes

Glasögon

Se katalog

Se katalog

Make Up Store

Smink erbjudande

Se katalog

Se katalog

Apoteksgruppen

Rabatt

Se katalog

Se katalog

Apotekhjärtat

Erbjudanden

Erbjudanden och reklamblad

Apoteket har allt för din hälsa

Apoteket i Sverige säljer tillhandahåller både receptbelagda läkemedel likasom receptfria läkemedel. I deras sortiment hittar du även sjukvårdsprodukter som elektriska fotfilar, tandborstar och stödstrumpor. Apoteket har ofta kampanj och erbjudanden på delar av deras sortiment. När bra erbjudanden och rabatt finns tillgängligt publiceras detta på Bonials plattform. All information som öppettider, adress och telefonnummer till Apoteket finns likaså hos Bonial.

Apoteket har många konkurrenter

Sedan monopolet upplöstes i Sverige har Apoteket fått ett flertal konkurrenter på marknaden. Som konsument innebär detta bättre erbjudanden och lägre priser på receptfria läkemedel då större konkurrens är ett faktum. Pengar finns att spara för tålmodige då Apoteket tvingas ha mer rabatt och lägre priser för att kunna hävda sig på marknaden. På oregelbunden basis förekommer reklamblad och broschyrer från Apoteket.

Apoteket har över 300 butiker i Sverige

Apoteket finns i nästan varje stad i Sverige. I de större städerna som Stockholm, Göteborg och Malmö kan du hitta Apoteket i nästan varje gathörn. Behöver du trots det en vägbeskrivning eller adress till ditt närmaste apotek så är detta information som Bonial förser dig med. Bonial meddelar också när nya butiker i ditt område öppnar samt när nya kampanjer är tillgängliga.

Produkter från Apoteket

Produkter från Hälsa och skönhet

Hitta Apoteket i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP