Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Apotekhjärtat kataloger

Se butiker
Aktuella Kampanjer

Se katalog

Se katalog

Aktuella Kampanjer

Hälsa och skönhet kataloger

Vitaminer & mineraler

Se katalog

Se katalog

Vitaminer & mineraler

Erbjudanden och reklamblad

Kampanjerbjudanden i Apoteket hjärtats katalog

Hos Apoteket hjärtat finns det alltid kampanjerbjudanden till förmånliga priser. De har även aktuella erbjudanden efter säsong. Det aktuella kampanjerbjudandet som finns hos Apoteket hjärtat är på olika solkrämer, så att du som kund ska kunna vistas i solen säkert. Sortimentet hos Apoteket hjärtat är stort och du kan hitta allt från vitaminer, kosttillskott, värktabletter till produkter för dina husdjur.

Få hjälp med rätt medicin

Behöver du hjälp med att hitta rätt medicin finns det experthjälp att få. Hos Apoteket hjärtat arbetar farmaceuter och legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal. Detta för att du som kund ska kunna känna dig säker när du går till Apoteket hjärtat. Genom att de produkter och tjänster som Apoteket hjärtat tillhandahåller strävar de alltid efter att kunderna ska må bättre.

Produkter med bra kvalitet i Apoteket hjärtats katalog

Alla läkemedel som går att handla hos Apoteket hjärtat och finns i katalogen är godkända av läkemedelsverket. Detta för att kunderna alltid ska kunna lita på sortimentet som finns hos Apoteket hjärtat. Som Apotek värnar Apoteket hjärtat också om miljön och har därför en miljöpolicy som de arbetar efter. Produkterna ska inte innehålla ämnen som kan orsaka allergi eller skada användaren. Det är viktigt för Apoteket hjärtat.

Produkter från Apotekhjärtat

Produkter från Hälsa och skönhet

Hitta Apotekhjärtat i följande städer