Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

BDS kataloger

Se butiker

Se katalog

Se katalog

Kopplingen nummer 1 2019

Bilar kataloger

Se katalog

Se katalog

Handverktyg

Se katalog

Se katalog

Höstmagasin 2020

Se katalog

Se katalog

Höstkampanj 2020

Se katalog

Se katalog

Biltillbehör

Erbjudanden och reklamblad

Erbjudanden i BDS katalog

I BDS katalog kan du som kund läsa om erbjudanden på våra artiklar och produkter. Oavsett om du letar efter bilvårdsprodukter eller ett nytt oljefilter så finns det något får alla i olika prisklasser. BDS servar och reparerar din bil så att du som kund kan känna dig trygg hos BDS.

Brett sortiment hos BDS

BDS har produkter och artiklar från både kända och mindre kända varumärken. Dessa finns i olika prisklasser så att det finns något som passar alla. I katalogen kan du läsa mer om vilka varumärken vi tar in och på vilket sett de är kvalitetssäkrade. Kampanjerbjudanden är också något du som kund kan läsa om i katalogen så att du kan komma in till butiken och fynda.

Kunnig och bilintresserad personal hos BDS

BDS personal hjälper dig med allt du kan tänkas ha problem med. De servar och reparerar alla bilmärken. De ger tips och råd i hur du på bästa sätt kan ta hand om din bil så du minskar på slitage och gör så den håller sig längre. Personalen är serviceinriktad och ger också synpunkter på vad som kan komma att behöva bytas ut i framtiden.

Produkter från BDS

Produkter från Bilar

Hitta BDS i följande städer

Mer erbjudande i vår gratis APP