Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Bolia kataloger

Se butiker

Möbler och inredning kataloger

Smått och gott och smart

Se katalog

Se katalog

Smått och gott och smart

Ta hand om hälsan i vardagen

Se katalog

Se katalog

Ta hand om hälsan i vardagen

Veckans Annonsblad

Se katalog

Se katalog

Veckans Annonsblad

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Hett Just Nu!

Se katalog

Se katalog

Älskade Uteliv

Erbjudanden och reklamblad

Bolia har inspiration och möbler till ditt hem

Bolia är en Skandinavisk möbelkedja som hjälper till att inreda ditt hem. Populära möbler från deras sortiment är bland annat soffor, soffbord, stolar och matbord. I deras katalog kan du ta del av inspiration och erbjudanden från välkända möbeltillverkare. Hos Bonial hittar du deras katalog samt de bästa rabatterna från Bolia Outlet. Om du söker efter telefonnummer, öppettider eller adress till Bolia Stockholm, Bolia Göteborg eller Bolia Malmö så finns även den informationen hos Bonial.

Missa inte Bolias rea

Periodvis under året kan du ta del av en väldigt generös rea hos Bolia. Bonial är givetvis på tå under dessa tillfällen och gör det möjligt för våra användare att ta del av ett erbjudande eller en rabattkod från Bolia. Perioder som du bör vara extra vaksam efter en rabattkod eller rea hos Bolia är under Jul och Mellandagsrea men också under Black Friday. Deras katalog ges ut minst en gång varje år och i denna försöker Bolia att belysa nyheter i deras sortiment och inspirera till ett varmare hem.

God stämning och service i Bolias butiker

När du besöker en av Bolias butiker möts du av avslappnande musik och dedikerade medarbetare som är utrustade med den senaste teknologin inom inredningsprogram för att kunna tillhandahålla den bästa möjliga service. Den personliga servicen kombinerat med de moderna verktygen kan hjälpa dig att se hur ditt nya hem kommer att se ut i verkligheten. Butikerna finns i skrivande stund i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Produkter från Bolia

Produkter från Möbler och inredning

Hitta Bolia i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP