Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Burger King kataloger

Se butiker

Se katalog

Se katalog

Cheese Lovers

Se katalog

Se katalog

Vinn ett PS5!

Se katalog

Se katalog

King Jr Meal

Se katalog

Se katalog

World Gourmet

Restauranger kataloger

Se katalog

Se katalog

Green Familjen

Se katalog

Se katalog

Hamburgare

Erbjudanden och reklamblad

Rabatter i Burger Kings meny

Kolla i reklambladet efter förmånliga rabatter och erbjudanden för att hitta din Burger King meny! I deras meny hittar du goda hamburgare såsom Whopper eller Big King som tillsammans med pommes och en läsk utgör ett perfekt huvudmål. Efter huvudmålet kan du även beställa en kaffe eller en efterrätt i form av milkshake, glass eller bakverk.

Burger King erbjuder kvalitét

Burger King har satt en hög standard när det kommer till kvalitét och färskhet. Lök och tomater skivas och tvättas färskt i din lokala restaurang, men omsorgen om hög kvalitét går längre än så. Burger Kings kvalitétslöfte går hela vägen tillbaka till produktens ursprung, kompromisslöst har de valt ut sina leverantörer, en metod som tydligt märks i smaken.

Läs i reklamblad om hur Burger King bidrar

Burger King bidrar både till samhället och till miljön, vilket, tillsammans med rabatter och erbjudanden är någonting du kan läsa om i Burger Kings reklamblad. De arbetar för mindre miljöpåverkan genom att ha etiska såväl som kvalitativa krav på sina leverantörer. Hamburgerkedjan har också lågt mat svinn, som bara ligger på 0,8 % (genomsnittshushållet ligger på 25%), och 90% av Burger Kings avfall återvinns. För att kunna göra god mat idag såväl som i morgon.

Produkter från Burger King

Hitta Burger King i följande städer

Fler erbjudanden och en personaliserad upplevelse i vår app