Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Byggnetto kataloger

Se butiker

Bygg och trädgård kataloger

Kampanjtorget

Se katalog

Se katalog

Kampanjtorget

Hemverktyg

Se katalog

Se katalog

Hemverktyg

Veckans annonsblad

Se katalog

Se katalog

Veckans annonsblad

Se katalog

Se katalog

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Aktuell kampanjer

Erbjudanden och reklamblad

Byggnetto är en personlig bygghandel med prisvärda kampanjer

Hos Byggnetto finner du ett komplett sortiment med låga priser. I katalogen finner du prisvärda erbjudanden på olika användbara artiklar. När du bläddrar bland reklambladen i katalogen så håll ögonen öppna efter extra nedsatta varor. Genom att arbeta med låga omkostnader kan Byggnetto ge dig som kund bra priser utan att tumma på kvalitet.

Byggnetto ger bra priser på marknadsledande varor

I katalogen från Byggnetto hittar du byggvaror med mera från marknadsledande tillverkare till konkurrenskraftiga priser. Byggnetto arbetar med kunden i sikte och kan alltid hjälpa dig med tips och råd gällande både ditt hemmabygge och proffsbygge. Se också till att titta i katalogen efter speciella erbjudanden och kampanjer från Byggnetto.

Byggnetto din lokala byggvaruhandel för amatörer och proffs

Förutom att du hittar prisvärda kampanjer och erbjudanden i katalogen från Byggnetto så finner du även ett väldigt brett sortiment. Tittar du in i butiken hittar du varor såsom; trä och skivor, isolering, beslag och skruv, förvaring, bad och VVS, dörrar och fönster, kakel och klinker, färg, tapeter och golv. Det finns något för de allra flesta och vet du inte vad du söker så tveka inte på att fråga personalen från Byggnetto.

Hitta Byggnetto i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP