Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Decathlon kataloger

Se butiker
Accessoarer

Se katalog

Se katalog

Accessoarer

Se katalog

Se katalog

Alla Sommarfavoriterna

Sport kataloger

Staying Warm!

Se katalog

Se katalog

Staying Warm!

Jordan X PSG

Se katalog

Se katalog

Jordan X PSG

Se katalog

Se katalog

Träningskläder & Gymkläder

Se katalog

Se katalog

Damkläder

Erbjudanden och reklamblad

Rabattkod, erbjudande och öppettider till Decathlon hos Bonial

Decathlon är en lågpriskedja med två butiker i Sverige. Den ena heter Decathlon Barkarby och den andra Decathlon Kungens kurva och båda är belägna i Stockholm. Decathlons sortiment består av sport- och camping artiklar såsom skor, tält och cyklar. Till er som letar efter ett erbjudande och vill fynda en cykel eller bara vill ta del av Decathlons reklamblad bör alltid ha Bonials applikation nära till hands. Direkt de finns någon rabattkod eller något erbjudande så kommer Bonial att meddela dig, om du så önskar. Du kan även ta del av Decathlons öppettider samt vägbeskrivning till butikerna direkt i applikationen.

Köp skor eller cykel via ett erbjudande och spara pengar

Är du på jakt efter kända märken såsom Nike eller Adidas finns det möjlighet att spara pengar om du besöker Decathlons butiker. Detsamma gäller om du letar efter en cykel, även här finns kända märken från till exempel Btwin eller Scott ibland till ett erbjudande. I övrigt är det mer än regel än ett undantag att de är rea på deras utgående sortiment. Extra bra erbjudanden kommer du att hitta under Black Friday 2017 samt när det är mellandagsrea 2017. Vad alla inte vet är att Decathlon också har en verkstad där du kan lämna in din cykel på service till ett bra pris.

Decathlons butiker kommer att bli fler

I framtiden hoppas Decathlon att kunna växa sig starkare i Sverige och öppna ytterligare åtta butiker i Sverige. Med stor sannolikhet kommer nästa butik antingen att öppna i Göteborg eller Malmö då det redan finns två butiker i Stockholm. Bonial håller reda på när detta inträffar och kommer att ge dig information om öppettider, erbjudanden och kataloger också ifrån dessa butiker. Decathlon startade 1976 i Frankrike och har sedan dess etablerat sig starkt internationellt och finns idag i över fyrtio länder.

Produkter från Decathlon

Produkter från Sport

Hitta Decathlon i följande städer