Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Derome Byggvaror kataloger

Se butiker
Vejbystrand

Se katalog

Se katalog

Vejbystrand

Bygg och trädgård kataloger

Allt för fritidsaktiviteter

Se katalog

Se katalog

Allt för fritidsaktiviteter

Fixa hemma!

Se katalog

Se katalog

Fixa hemma!

Erbjudanden - Vecka 22

Se katalog

Se katalog

Erbjudanden - Vecka 22

Se katalog

Se katalog

Allt för trädgård & altan

Erbjudanden och reklamblad

Erbjudanden på verktyg och utrustning

Derome Byggvaror är hantverkarens helhetsleverantör.

Hos Derome Byggvaror hittar du ett komplett sortiment av trä, snickeri, byggmaterial, interiör och byggförnödenheter för proffsbyggare. Här kan du finna allt för dina behov när det kommer till material för dina byggprojekt. I alla Derome Byggvaruhus får du alltid service av hög standard och hittar alltid ett brett produktsortiment med över 7000 artiklar i lager. Med en effektiv lager och leveranshantering blir Derome hantverkarens helhetsleverantör.

Bolla idéer med Deromes personal.

Utöver produkter och material till ditt byggprojekt erbjuder Derome även olika tjänster som gör ditt jobb enklare och effektivare. Här kan du bland annat få rådgivning och hjälp av personal med bred kompetens och lång erfarenhet inom bygg. Kom in till ditt närmaste Derome byggvaruhus och bolla idéer och tankar för att göra ditt projekt till det bästa möjliga.

Spetskompetens inom varje produktområde hos Derome.

Med ett 20 tal välsorterade bygghandelsanläggningar placerade runt om på västkusten, från södra Halland till Sjuhärad, är Derome Byggvaror en heltäckande byggmaterials leverantör nära dig som finns till för att skapa goda förutsättningar för proffsbyggare.

Hos Derome finns spetskompetens inom varje produktområde, du hittar bland annat kök, interiörprodukter, trä, mur & puts och bygglogistik i varuhuset. Genom att kolla in utbudet här på Bonial innan kan du lättare planera dina inköp och se att just det du behöver finns i sortimentet. På sådant sätt kan du effektivisera ditt köp.

Produkter från Derome Byggvaror

Hitta Derome Byggvaror i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP