Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Direkten kataloger

Se butiker
Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Erbjudanden

Matbutiker kataloger

Se katalog

Se katalog

Lidl

Veckans Klipp V.4

Se katalog

Se katalog

Nära Dej

Veckan erbjudande!

Se katalog

Se katalog

Matrix Butikerna

Veckan erbjudande!

Se katalog

Se katalog

Handlar'n

Veckans erbjudande

Se katalog

Se katalog

Matsmart

Veckans Klipp

Se katalog

Se katalog

Netto

Helgens Klipp

Erbjudanden och reklamblad

Direktens tjänster

Din Direktenbutik erbjuder ett brett urval av tjänster som ATG-ombud, postservice, Svenska Spel, MoneyGram och Kassagiro. Du kan också hämta ut paket, köpa läkemedel, köpa biljetter till evenemang via Tickster samt hyra filmer här. Vi erbjuder speltjänster som Keno, Lotto, Joker och skraplotter till Triss. Dessutom kan du köpa en färdig lördagspåse med en mix av olika, spännande spel!

Lokala erbjudanden i din Direkten

Varje Direktenbutik är lokalt anpassad med ett skräddarsytt sortiment. Tack vare att vi finns på över 200 ställen i hela landet, kan du alltid lita på att du är nära en Direkten. Dessutom är ytterligare 120 butiker kopplade till Direktens kedja, vilket gör att våra prisvärda erbjudanden alltid är nära till hands. De prisvärda produkterna varierar efter säsong, så passa på att köpa tre glassar till priset av två under sommaren! Du kan också fynda smågodis till kampanjpriser i många av våra butiker.

Beställ valuta och skicka paket hos Direkten

Hos Direkten kan du också beställa din valuta till bra priser. Du beställer och betalar enkelt och smidigt i kassan och kan hämta ut pengarna inom tre helgfria vardagar. Direkten är även postombud och hjälper dig gärna att skicka och hämta ut paket, samt köpa frimärken och hantera andra postärenden i många av butikerna. Vissa butiker är också DHL-ombud.

Direktens butiker är alltid nära

Just nu öppnar vi många nya butiker runt om i landet. Nyliga tillskott i Direktenkedjan är Motala, Jordbro och Hässelby.

Produkter från Direkten

Produkter från Matbutiker

Hitta Direkten i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP