Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Dressmann kataloger

Se butiker
Herrkläder - Sommar

Se katalog

Se katalog

Herrkläder - Sommar

Mode kataloger

Snyggt och ledigt i linne

Se katalog

Se katalog

Snyggt och ledigt i linne

Fina sommarkläder!

Se katalog

Se katalog

Fina sommarkläder!

Snyggt & bekvämt!

Se katalog

Se katalog

Snyggt & bekvämt!

Life in bloom

Se katalog

Se katalog

Life in bloom

Se katalog

Se katalog

Klanningar

Se katalog

Se katalog

Easy And Breezy

Erbjudanden och reklamblad

Rätt finkläder för dig i katalogen

Med hög expertis och lång erfarenhet i branschen kan du alltid räkna med att det finns något mode i Dressmans katalog som passar dig. I alla Dressmans butiker arbetar personal som kan hjälpa dig med enbart ögonmått för att välja ut rätt basplagg, och som kan ta dina fysiska mått för att ge dig rätt erbjudande på mer sofistikerade kläder som exempelvis kavaj eller skjorta. Det ger dig inte bara kläder med maximal komfort utan även plagg som kommer att hålla längre. Med Dressmans Mix & Match-erbjudande som du finner i deras butik och kataog slipper du dessutom köpa kostymer i hela set och kan välja ut rätt storlek på de olika delarna för en optimal passform.

Erbjudande på skräddarsydda kostymer och kläder

Alla Dressmans butiker har avtal med lokala skräddare och kan därför erbjuda kläder med perfekt passform oavsett din storlek eller dina önskemål. De här avtalen täcker allt ifrån byxor, skjortor, kostymer eller västar som finns i Dressmans katalog. Du kan även komma in till oss i din lokala butik med sådana plagg som du kan köpa hos Dressman på nätet för att skräddarsy dem. Skulle du vilja returnera eller byta varor som du köpt i katalogen online/ kan du göra detta direkt i din lokala butik och Dressmans personal erbjuder sig då att hitta plagg som passar dig – vi har hela 6 månaders öppet köp.

Erbjudande på mer än bara finkläder

Dressman har under lång tid förknippats med finkläder såsom kostymer, skjortor, slipsar och finbyxor. Förutom att ha erbjudande för sina kunder i ett sortiment passande för bröllop, högtider, begravning och kontorsarbete har Dressman idag en mycket utökad katalog som ska passa alla tillfällen och vara ekonomiskt utan att man tummar på klädernas kvalité. Det som Dressmans katalog erbjuder, utöver de tidigare nämnda finplaggen, är fritidskläder – med basplagg som exempelvis t-shirts, tröjor, skjortor, jeans, shorts och underkläder – och jackor samt andra ytterkläder, ända till sovplagg och sportigare mode såsom golfkläder. Inom alla klädeskategorier finns plagg med extra fin kvalitét till ett bra pris och ofta med rabatt. Hos oss ska alla ha råd med kvalitetsplagg, oavsett om du köper en morgonrock eller en kavaj.

Produkter från Dressmann

Produkter från Mode

Hitta Dressmann i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP