Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Fiat kataloger

Se butiker
124 Spider

Se katalog

Se katalog

124 Spider

Fiat Fullback

Se katalog

Se katalog

Fiat Fullback

Se katalog

Se katalog

Fiat Scudo

Bilar kataloger

Black Week

Se katalog

Se katalog

Black Week

Se katalog

Se katalog

Handverktyg

Erbjudanden och reklamblad

Läs om Fiats modeller i deras katalog

Fiats märke står för intensiv individualism. Upptäck Fiats olika modeller i deras katalog, och hitta olika rabatter och erbjudanden. Genom att köra en av deras bilar upplever du hur du kan ta kontroll över ditt liv, genom att leva med självkänsla och pondus och att fira dina framgångar med en smittande glädje och på så sätt sprida Fiats välgörande effekter omkring dig. Läs katalogen idag, eller besök en av bilarnas återförsäljare för att få veta mer.

Lär dig om Fiats historia i magasinet

Fiats historia började för över 50 år sedan, som från allra första början skapade svallvågor på bilmarknaden, läs om Fiat i deras magasin, för att få veta mer. När Fiat först kom ut på marknaden gav den Italienarna vad som då var en unik möjlighet – att kunna röra sig fritt på gator och vägar runt om i landet.

Få rabatter och erbjudanden i Fiats katalog

Läs om olika rabatter och erbjudanden som du kan få i Fiats katalog. Där kan du också lära dig om en av Fiats mest framgångsrika modeller, och mer om deras företag. Upptäck till exempel Fiat 500, som är en bil i behändig storlek som lever stort. I över 80 länder har modellen vunnit passionerade förares hjärtan, och vunnit över 60 internationella pris för sin höga kvalitet och sin innovativa teknologi.

Produkter från Fiat

Produkter från Bilar

Hitta Fiat i följande städer