Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Flash kataloger

Se butiker

Mode kataloger

Mysiga kläder och sköna skor

Se katalog

Se katalog

Mysiga kläder och sköna skor

Santa Cruz Collab

Se katalog

Se katalog

Santa Cruz Collab

XLNT NYHETER

Se katalog

Se katalog

XLNT NYHETER

Smartwatch

Se katalog

Se katalog

Smartwatch

Erbjudanden och reklamblad

Erbjudanden till kampanjpriser i katalogen

I Flashs katalog hittar du som kund erbjudanden till kampanjpriser. Du hittar inspiration, stilguider och massa kläder. Som kund hittar du allt från jeans, toppar, kjolar till accessoarer. Det finns något för alla, kläder i olika storlekar och prisklasser.

Brett utbud hos Flash

I Flash butiker hittar du som kund ett brett och varierat utbud av olika klädartiklar. Det finns i många olika stilar och kläderna som kommer in är alltid anpassade efter säsong. Kläderna som finns hos Flash ska funka lika bra på jobbet som på en fest. I Flashs katalog får du en inblick i deras utbud. I Flashs katalog kan du också läsa mer om hur du tar hand om dina kläder så de håller längre.

Serviceinriktad personal hos Flash

I Flashs butiker hittar du personal som är modeintresserade och kan de senaste trenderna. Detta så att du inhandlar en fräsh och moderna look för alla tillfällen. Personalen är serviceinriktad och gör gärna det lilla extra för att du som kund ska vara nöjd och så att Flash är ditt val när du ska handla kläder.

Produkter från Flash

Produkter från Mode

Hitta Flash i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP