Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Gant kataloger

Se butiker
Damnyheter

Se katalog

Se katalog

Damnyheter

Damkläder

Se katalog

Se katalog

Damkläder

Mode kataloger

Damkläder

Se katalog

Se katalog

Damkläder

Se katalog

Se katalog

Upp till 70%

Erbjudanden och reklamblad

Erbjudanden till kampanjpriser i Gants reklamblad

I Gants reklamblad kan du som kund läsa om olika erbjudanden som finns på sortimentet som finns i våra butiker. Erbjudandena gäller kläder för män, kvinnor och barn samt olika artiklar för heminredning. I reklambladet får du som kund även tips och råd i hur du tar hand om dina kläder, skor och klockor för att de ska hålla längre.

Brett utbud i Gants butiker

I Gants butiker hittar du som kund alla möjliga sorters kläder till olika priser. Detta för att det ska finnas något för alla. Produkterna som säljs håller hög kvalitet och följer de senaste trenderna. För män finns det bland annat skjortor, chinos och andra klädtyper detta medan det för kvinnor bland annat finns blusar, klänningar, kjolar med mera.

Kunnig och serviceinriktad personal

I Gants butiker möter du som kund personal som tar sitt arbete seriöst och gärna gör det lilla extra för kunden. Du kan fråga personalen om de senaste trenderna samt få inspiration till dina köp. Detta kan du även få i Gants reklamblad.

Produkter från Gant

Produkter från Mode

Hitta Gant i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP