Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Guldfynd kataloger

Se butiker
Alla hjärtans dag

Se katalog

Se katalog

Alla hjärtans dag

Mode kataloger

Damkläder

Se katalog

Se katalog

Damkläder

Se katalog

Se katalog

Upp till 70%

Erbjudanden och reklamblad

Guldfynd har någonting för alla

I Guldfynds reklamblad får du ta del av fina present som passar alla tillfällen. Ska du på dop, student 2017 eller konfirmation snart och inte vet vad du ska köpa? Guldfynd har någonting som passar alla åldrar. Kampanjbladet innehåller även erbjudanden på exklusiva förlovningsringar och vigselringar, det finns både klassiska modeller så väl som mer extravaganta. Klockor, Bijouteri är fler produkter ur sortiment. Guldfynd erbjuder service från 118 butiker runt om i Sverige, vart du än befinner dig så kommer du hitta en butik i området. Förmodar att du kanske befinner dig utomlands, då kan du enkelt och smidigt shoppa genom att använda e-handeln.

Hållbarhet är viktigt

Guldfynd är sverigest ledande butik i smycken med tillbehör, de har varit aktiva på marknaden under en lång tid och koncentrerar sig på att erbjuda produkter som är valda efter konsumentens krav. Företaget vill inspirera andra att ge bort lycka i form av smycken men även att unna sig själv någonting fint ibland. Många av produkterna kommer från leverantörer i utlandet, men detta faktum gör inte produkterna sämre. Guldfynd jobbar aktivt med att ta hänsyn till de sociala ansvaret som västvärlden har samt att förbättra levnadsvillkoren i produktionsländerna.Miljöpåverkan är också någonting som företaget ser som viktigt, de strävar efter att ha en hållbar affärsmodell.

Presenthjälp

Bloggare samarbetar aktivt med Guldfynd, ger tips på produkter som är deras favoriter. Om du har svårt att välja kan du gå in och läsa deras recensioner och bli inspirerad. Detta kan vara hjälpsamt om du för exempel letar efter en present.

Produkter från Guldfynd

Produkter från Mode

Hitta Guldfynd i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP