Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Hemtex kataloger

Se butiker
Juldekoration

Se katalog

Se katalog

Juldekoration

Sängkläder

Se katalog

Se katalog

Sängkläder

Möbler och inredning kataloger

Se katalog

Se katalog

Lidl

Julpynt med mer

Se katalog

Se katalog

ÖoB

Veckans erbjudande

Se katalog

Se katalog

Trademax

Kampanj

Se katalog

Se katalog

Plantagen

Julgranar

Se katalog

Se katalog

Järnia

Reavaror

Se katalog

Se katalog

Clas Ohlson

Matlagning

Erbjudanden och reklamblad

Hemtex trendmagasin erbjuder vårnyheter

I Hemtex nya magasin för våren finns just nu många erbjudanden för ditt hem. I magasinet hittar du massor av tips, inspiration och inredningstips för ditt hem. Om du vill fräscha upp ditt sovrum, badrum eller kök med nya gardiner eller kuddar i ljusa färger, erbjuder Hemtex ett brett sortiment till bra priser. Skapa hotellkänsla genom nya, sköna sängkläder i ekologisk bomull och välkomna våren med ljusa gardiner i linne. Vårens utbud av sängkläder är stort och erbjuder lakan och kuddar för alla smaker och prisklasser. Läs mer i magasinet!

Studio Hemtex för dig som gillar inredning

Gillar du också inredning och homestyling? Som medlem i Studio Hemtex får du både stylingtips och inbjudningar till medlemskvällar, VIP-happening och klubbveckor. Bli medlem enkelt i din Hemtex-butik eller på hemtex.se och ta del av rabatterade priser och samla bonuspoäng på allt du köper. Det är självklart gratis och kortlöst att blir medlem. Är du dessutom plusmedlem, får du ännu fler förmånliga rabatter och får möjlighet att delbetala räntefritt.

Hemtex breda sortiment av textilier för hemmet

Hos Hemtex hittar du alltid textilier för hemmet med både hög kvalitet och funktionell form. Som Nordens största kedja för detaljhandel inom textilier tycker vi det är viktigt med tyger av bra kvalitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av gardiner, kuddar, filtar, påslakan och handdukar av unik design för att passa i just ditt hem. I alla 160 butiker runt om i Norden erbjuder Hemtex samma sortiment, vilket gör att du som kund alltid kan hitta det du söker i en butik nära dig.

Produkter från Hemtex

Produkter från Möbler och inredning

Hitta Hemtex i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP