Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Jensen’s Bofhus kataloger

Se butiker

Restauranger kataloger

Halloumi Fries Bonanza!

Se katalog

Se katalog

Halloumi Fries Bonanza!

Max erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Max erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Max Hamburgare

Se katalog

Se katalog

Sport och mat på samma gång

Erbjudanden och reklamblad

Kött av högsta kvalitet hos Jensen’s Bofhus

Känner du för en prisvärd lunch eller en exklusiv middag på en grill restaurant så kommer du att bli serverad väldigt god mat hos Jensen’s Bofhus. Då fokus ligger på deras grillmat är det naturligt att deras råvaror väljs med största omsorg. Vill du äta en god köttbit kan du hitta hela menyn i katalogen från Jensen’s Bofhus eller titta i deras detaljhandel.

Prisvärd lunchmeny och exklusiv middagsmeny hos Jensen’s Bofhus

Jensen’s Bofhus vill erbjuda sina kunder en matupplevelse utöver det vanliga. Du kan i katalogen hitta en prisvärd lunchmeny med allt från hamburgare och revbensspjäll till entrecote och kycklingfilé. Är du däremot sugen på att äta middag ute så serverar köket en kvällsmeny bestående av kökets hela utbud av exklusiv grillad mat.

Köp med Jensen’s Bofhus produkter hem till köket

I katalogen hittar du detaljhandelns breda sortiment såsom berömda grill såser, eget receptet på coleslaw, goda marinerade revbensspjäll, pulled beefoch mycket mer. Nu kan du alltså få samma goda smak hemma, som på restaurant. Sortimentet utökas ständigt så håll ett öga på katalogen för nya spännande matvaror.

Produkter från Jensen’s Bofhus

Hitta Jensen’s Bofhus i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP