Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

JKE Design kataloger

Se butiker
JKE Design

Se katalog

Se katalog

JKE Design

Möbler och inredning kataloger

Se katalog

Se katalog

Lidl

Redo för julen

Se katalog

Se katalog

Lidl

Köksredskap

Se katalog

Se katalog

Rusta

Favoriter

Se katalog

Se katalog

ÖoB

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Rusta

Höstdukning

Se katalog

Se katalog

Rusta

Halloween

Erbjudanden och reklamblad

Smarta förvarings lösningar i katalogen från JKE Design

JKE Design specialiserar sig i att kombinera funktion, smidighet och design för att ge dig som kund en upplevelse vare sig du går in ditt kök, badrum eller garderob. Kombinera till exempel så kan förvaring i sovrum och kontor vara gömda i stora lådor vid fönstret som skapar en plats att koppla av med god utsikt. Titta i katalogen efter olika erbjudanden och paketpriser.

Stilrena kök och badrum från JKE Design

I katalogen finner du ett brett utbud av spännande kök och badrum för alla olika smaker och stilar. Ett bra kök ska matcha era vanor och rutiner så det är viktigt att planera ditt kök med en expert. Kökskonsulterna från JKE Design står redo att hjälpa er skapa ramarna för ett härligt kök som passar i ert hem. Kombinationen av badrumsskåp och badrumsluckor är stor i katalogen från JKE Design. Välj den modell som passar dig och din stil, du kan sedan kombinera den med det material och den färg du känner för.

JKE Design ger dig inspiration för ditt hem

När du planerar ditt kök eller badrum hos JKE Design så använd katalogen som grund. Där finner du hela det breda sortimentet och med alla smarta förvaringslösningar så kommer du säkerligen finna inspiration för ditt hem. Besök sedan butiken så att kökskonsulterna kan gå igenom allting från start till slut, dvs. hur det kan tänkas se ut.

Produkter från Möbler och inredning

Hitta JKE Design i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP