Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Kia kataloger

Se butiker
Kia Story 2018

Se katalog

Se katalog

Kia Story 2018

Se katalog

Se katalog

Sportswagon

Se katalog

Se katalog

KIA Stinger

Bilar kataloger

Black Week

Se katalog

Se katalog

Black Week

Se katalog

Se katalog

Handverktyg

Erbjudanden och reklamblad

Brett sortiment av nya och begagnade bilar från Kia

Kia är ett företag som vill erbjuda sina kunder säkra bilar med bra design, till ett bra pris. Du kan därför hitta prisvärda reklamblad på olika modeller ur det breda sortimentet med väldigt förmånliga erbjudanden. Håll alltid ett öga öppet efter extra bra säsongserbjudanden, dem kan se till att du får en riktigt bra affär när du köper en ny bil.

Lämna din bil på service hos en auktoriserad Kia verkstad

Hur din bil hanteras när den lämnas på service är väldigt viktigt för att säkerställa lång livslängd. Se därför till att lämna din bil hos en auktoriserad Kia verkstad. Då kan du vara säker på att alla garantier gäller och att det endast används originaldelar vid service och reparation. Har du frågor gällande din bil så kan du alltid vända dig till en Kia verkstad nära dig.

Hitta din drömbil i katalogen från Kia

I katalogen hittar du mängder av prisvärda kampanjer och erbjudanden på bilar av alla olika modeller och klasser. När du väljer bil är bra att ha några alternativ redo innan du kommer till butiken. Titta i katalogen från Kia efter en bil i din smak. Hittar du inte det du söker så är du varmt välkommen in i butiken och så kan personalen gå igenom dina önskemål.

Produkter från Kia

Produkter från Bilar

Hitta Kia i följande städer