Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Krabat kataloger

Se butiker

Barnartiklar och leksaker kataloger

Summer Deal

Se katalog

Se katalog

Summer Deal

Populära Produkter

Se katalog

Se katalog

Populära Produkter

Barnvagnar

Se katalog

Se katalog

Barnvagnar

Se katalog

Se katalog

Leksaker-bygga

Erbjudanden och reklamblad

Leta efter prisvärda leksaker i katalogen från Krabat

Katalogen från Krabat visar ett brett sortiment av leksaker för barn med alla olika intressen. Vare sig du är ute efter byggsatser, träleksaker, eller verktyg för barn så hittar du i katalogen, Krabats egna produkter samt ett brett sortiment av de finaste leksakerna från andra leverantörer i hela världen. I katalogen så kan du få inspiration om du t.ex. ska köpa en leksakspresent. Det finns även extra billiga leksaker om du tittar i katalogens fyndhörna!

Krabat har ett brett sortiment av fina leksaker

Du hittar ett brett sortiment av leksaker som är anpassade för att barn skall leka med varandra och inte med sina telefoner. Med genomtänkta inköp både för miljö och stimulans så finner du många leksaker i katalogen som passar ditt barn. Krabat arbetar med sina egentillverkade leksaker och representerar även ett trettiotal andra varumärken.

Ekologiska leksaker, Krabat tänker på fair träde

Krabat & Co bryr sig mycket om vår planet och strävar efter att barn skall leka med saker som är av hög kvalitet, håller länge och leksaker utan gift. Det är även viktigt att leksakerna tillverkas på rätt sätt. I katalogen hittar du ett särskilt sortiment med varor som är lite bättre ur miljösynpunkt. Hittar du inte det du söker så är du varmt välkommen in i någon av butikerna som finns nära dig i Stockholm, Uppsala och Göteborg.

Produkter från Krabat

Produkter från Barnartiklar och leksaker

Hitta Krabat i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP