Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Kronans Apotek kataloger

Se butiker
Bästsäljare

Se katalog

Se katalog

Bästsäljare

Minska smittspridning

Se katalog

Se katalog

Minska smittspridning

Se katalog

Se katalog

Allergimedicin

Hälsa och skönhet kataloger

Höst 2020

Se katalog

Se katalog

Höst 2020

Allt för värk

Se katalog

Se katalog

Allt för värk

Erbjudanden och reklamblad

Få den hjälp du förtjänar av Kronans Apoteks personal.

Kronans Apotek är Sveriges tredje största apotekskedja med butiker runt om i hela landet. Hos Kronans Apotek är kundens hälsa och välbefinnande i fokus och personal finns på plats för att du ska kunna få den service och hjälp som du behöver. Här erbjuds ett brett produktsortiment av produkter för din skönhet och hälsa samt receptbelagda- och receptfria läkemedel. Här kan du även få personlig rådgivning med omtanke utifrån dina behov från Kronans personal. Personalen på Kronans Apotek har kompetens om allt som rör sig kundens egen vård, skönhet och hälsa, du kan lita på att du får den hjälp du behöver.

Kronans Apotek erbjuder ett brett produktsortiment

Produktsortimentet hos Kronans Apotek är stort och här finner du många välkända varumärken för receptfria läkemedel och andra hälsorelaterade produkter så som Vichy, Natuvive, ACO med flera. Utöver urvalet av välkända varumärken som ingår i Kronans Apoteks breda sortiment hittar du även butikens egna produkter. Dessa produkter är noga utvalda och kontrollerade för att passa dina behov. Samma höga kvalitet men till ett lägre pris är en svårslagen kombination. Leta efter produkterna med en krona på för att hitta Kronans Apoteks egna sortiment.

Produktfavoriter till ett lägre pris – med Kronans Apoteks erbjudande.

Hos Kronans Apotek hittar du även alltid uppdaterade erbjudanden på produkter till nedsatt pris. Det kan vara produkter allt ifrån ansikts- och kroppsvård till vitaminer och tillskott eller värknedsättande produkter. Genom att kolla på Kronans erbjudanden innan du gör dina inköp kan du spara pengar och effektivisera din planering.

Produkter från Kronans Apotek

Produkter från Hälsa och skönhet

Hitta Kronans Apotek i följande städer