Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Lekextra kataloger

Se butiker

Barnartiklar och leksaker kataloger

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Erbjudanden

Tuffa Bilar

Se katalog

Se katalog

Tuffa Bilar

The Perfect Deal

Se katalog

Se katalog

The Perfect Deal

Tender Leaf Toys

Se katalog

Se katalog

Tender Leaf Toys

Se katalog

Se katalog

Sommarfavoriter!

Erbjudanden och reklamblad

Lekextra har roliga och pedagogiska leksaker för alla åldrar.

Är du ute efter lekfulla men samtidigt pedagogiska leksaker? Då är Lekextra butiken för dig. Här hittar du ett brett utbud av produkter för olika åldrar, tjej som kille. Åldersgrupperna hos Lekextra är från 0 år upp till 8 plus. Hos Lekextra hittar du alla olika sorters leksaker från många välkända leksaksvaruhus. Kända varumärken så som Lego, Disney och BRIO är bara ett urval av vad som finns representerat hos Lekextra. Kunnig och insatt personal finns på plats för att hjälpa dig att hitta just det du är efter om du så är ute efter leksaker som ska vara fina, pedagogiska eller bara roliga.

Kvalitet leksaker hos Lekextra.

Du som kund ska kunna känna dig trygg med det du köper och att du får det allra bästa. Därför är produkterna som säljs i butiken noga utvalda och endast från leverantörer som står för kvalité. Dessutom är det viktigt att leverantörerna hjälper till att värna om miljö och omgivning för att samarbeta med Lekextra. Idag samarbetar idag med bland annat med BRIO butikerna och YES! vi leker.

Planera dina inköp med Lekextras produktkatalog.

Här på Bonial kan du bläddra igenom Lekextras produktkatalog och på så sett planera din inhandling. Du kan få information om de olika produkterna och jämföra dem innan du kommer till butiken. Genom att följa Lekextra här missar du aldrig några nyheter. Du kan också få reda på när produkter på när dina favoritprodukter är på extrapris. Skapa din notis idag!

Produkter från Lekextra

Produkter från Barnartiklar och leksaker

Hitta Lekextra i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP