Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Lyko kataloger

Se butiker

Hälsa och skönhet kataloger

Skönhet & hygien

Se katalog

Se katalog

Skönhet & hygien

Aktuella Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Aktuella Erbjudanden

Sola lugnt

Se katalog

Se katalog

Sola lugnt

Inredningstrender

Se katalog

Se katalog

Inredningstrender

Se katalog

Se katalog

Handdesinfektion och munskydd

Erbjudanden och reklamblad

Rabatter och erbjudanden i Lyko katalog

I Lyko katalog hittar du olika rabatter och erbjudanden för att du ska kunna ta del av hårvård av professionell kvalitet till ett lägre pris. Företaget startade år 2001 i Göteborg efter att det skapats ett sug på hårvårdsprodukter av en högre klass och kvalitet än vad som tidigare funnits på marknaden. Företaget var redan från början framgångsrikt då det skapat ett nytt retailkoncept, och kunde snart expandera och öppna fler butiker. Idag har Lyko över 20 butiker runt om i Sverige.

Hitta nya produkter till ditt hår i Lyko katalog

I Lyko katalog hittar du nya lösningar och produkter så att även du kan få det perfekta håret. De har länge varit en plattform för inspiration och kunskap om hår och hårvård, och har målet att vägleda dig till de bästa lösningarna för just din hårtyp. Hos Lyko hittar du produkter för varje steg i din hårvårdsrutin, från schampo till torrschampo och vårdande oljor och efterbehandlingar.

Läs Lyko katalog för olika styling tips

Utöver sitt utbud på över 50 olika varumärken och över 3 000 olika stylingprodukter kan även Lyko erbjuda dig olika tips och knep för att styla ditt hår. Att styla sitt hår på morgonen ser många som självklart, men olika platttänger och sprayer sliter ofta på håret. Därför erbjuder Lyko dig hårvänliga produkter med vårdande egenskaper.

Produkter från Lyko

Produkter från Hälsa och skönhet

Hitta Lyko i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP