Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Matboden Ektorp kataloger

Se butiker
Veckan erbjudande!

Se katalog

Se katalog

Veckan erbjudande!

Matbutiker kataloger

Veckans Klipp V.8

Se katalog

Se katalog

Veckans Klipp V.8

Veckans Klipp V.8

Se katalog

Se katalog

Veckans Klipp V.8

Se katalog

Se katalog

Mer Smak #1

Erbjudanden och reklamblad

Rabatterade varor i säsong

Välkommen till Matboden Ektorp! Här hittar du matvaror av hög kvalitet och färska grönsaker och frukt efter årstid. Matboden Ektorp erbjuder varje vecka ett antal rabatterade varor. Håll koll på veckans erbjudande, där du inte får missa prisvärda varor och andra produkter i kampanj! Just nu ska du slå till på tjocka revbensspjäll och rotfrukter till pangpris. Registrera dig på webben för att få nyhetsbrevet före alla andra.

Service och kvalitet i katalogen

Hos Matboden Ektorp möts du av vår kunniga personal som gärna hjälper dig i såväl charken som bland färskvarorna. Vi erbjuder frukt och grönt i säsong, för att du som kund ska kunna njuta av årstidens bästa råvaror. Bläddra gärna i vår katalog för att hitta de mest prisvärda varorna.

Handla snabbt och enkelt i Ektorp

Oavsett om du ska veckohandla åt familjen eller köpa mat för dagen åt det lilla hushållet, är Matboden Ektorp din självklara matbutik i Nacka. Du hittar oss i Ektorp, nära till många olika kommunikationer för att du smidigt och snabbt ska kunna handla hos oss. Dessutom är våra öppettider generösa, för att du ska kunna handla när det passar dig bäst. Vi har öppet varje dag.

Produkter från Matboden Ektorp

Produkter från Matbutiker

Hitta Matboden Ektorp i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP