Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Cookies policy.


Erbjudanden och reklamblad

Media Markt kataloger

Se butiker
Utförsäljning!

Se katalog

Se katalog

Utförsäljning!

Elektronik kataloger

Se katalog

Se katalog

NetonNet

Gaming

Se katalog

Se katalog

NetonNet

Iphone 11

Se katalog

Se katalog

Kjell & Company

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Clas Ohlson

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Elgiganten

Iphone 11 pro

Se katalog

Se katalog

Elgiganten Phone House

Veckans erbjudande

Erbjudanden och reklamblad

Alla de populäraste varorna på Media Markts hyllor

Media Markt är den Tyska hemelektronikkedja som erbjuder alla de stora varumärkena till marknadens lägsta pris. Produkterna som finns i Media Markts butiker varierar då sortimentet är lokalbaserat och skräddarsytt för varje butik. Med detta menas att de populäraste varorna alltid finns på hyllorna. Butikerna drar nytta av höga säljvolymer och de förstklassiga inköpsvillkor, vilket förs vidare till kunden i form av lägre priser. Här hittar du allt från strykjärn och TV-apparater till digitalkameror och datorer, alltid under ett och samma tak till garanterat superlåga priser. Media Markt har alla väletablerade varumärken, såsom exempelvis Philips, Samsung, Sony, Panasonic, Nintendo, Canon, Nikon, Apple, Sony Ericsson, Nokia.

Media Markt – Allt annat känns mindre bra.

Media Markts slogan lyder: ”Allt annat känns mindre bra”. Med detta menas att alla andra liknande butiker erbjuder samma produkter med säljer dessa till ett högre pris, något som känns mindre bra. Media Markts låga priser lockar kunder från hela landet. Företagets strategi går ut på att genom att ge personlig service och att köpa in stora volymer hålla utbudet brett och priserna nere.

Media Markts Kunniga personal ger dig den hjälp du behöver

Media Markt har idag 27 butiker i Sverige men håller ständigt på att expandera. Som väletablerad kedja i Europa är Media Markt idag en utav Europas ledande hemelektronikkedja. Du kan alltid få professionell hjälp av kunnig personal i butiken och tillsammans kan ni hitta de produkter som passar bäst för just dina behov.

Produkter från Media Markt

Produkter från Elektronik

Hitta Media Markt i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Hitta de bästa erbjudanden i vår App!