Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Cookies policy.


Erbjudanden och reklamblad

NetonNet kataloger

Se butiker

Elektronik kataloger

Se katalog

Se katalog

Kjell & Company

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Clas Ohlson

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Elgiganten

Iphone 11 pro

Se katalog

Se katalog

Media Markt

Utförsäljning!

Se katalog

Se katalog

Elgiganten Phone House

Veckans erbjudande

Se katalog

Se katalog

Elgiganten

Veckans erbjudande

Erbjudanden och reklamblad

NetOnNet har bra erbjudanden på hemelektronik

NetOnNet erbjuder låga priser på hemelektronik för att de inte har några dyra lokalkostnader. Varorna finns utplacerade på hyllor och du hämtar dem själv. Detta medför att det inte krävs någon personal i större utsträckning. Det leder till lägre priser för dig som konsument. Fynda hos någon av de 30 lagershops som finns i Sverige.

Siba blir NetonNet lagershoppar

NetonNet och Siba slog samman med varandra år 2016. Under 2017 blir de flesta av Sibas butiker lagershoppar som går under namnet NetonNet. Liknande Siba säljer NetOnNet både egna och välkända varumärken. De har låga priser på allt från TV, hemmabio, digitalkameror, datorer, mobiltelefoner och mycket mer. De har även ofta kampanjerbjudanden på olika produkter.

Service och trygghet

För NetOnNet räcker det inte med låga priser utan de vill att du som konsument ska handla av ett proffsigt företag med rådgivning och bra garantivillkor. För att du på ett säkert sätt ska kunna transportera hem din vara så erbjuder NetOnNet lån av släpkärra. På plats i lagershopparna finns även kundservice som hjälper dig med alla frågor du har angående garanti eller liknande.

Produkter från NetonNet

Produkter från Elektronik

Hitta NetonNet i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Hitta de bästa erbjudanden i vår App!