Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Nya Pulsen kataloger

Se butiker
Veckan erbjudande!

Se katalog

Se katalog

Veckan erbjudande!

Matbutiker kataloger

Veckans Klipp V.9

Se katalog

Se katalog

Veckans Klipp V.9

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Erbjudanden

Erbjudanden och reklamblad

Öppningspriser i Nya Pulsens reklamblad!

Nya Pulsen är matvarubutiken för dig som vill handla billigt men inte tumma på varans kvalitet. Här hittar du exempelvis färska grönsaker och exotiska frukter, billiga skafferivaror som krossade tomater, mjöl och kaffe, samt svenskt kött och mejeriprodukter från närliggande gårdar. Nya Pulsen passar nu på att erbjuda alla sina kunder extra bra erbjudanden på många varor – hela året ut. Precis som i alla andra Pulsenbutiker, är idén att erbjuda prispressade klippvaror av bra kvalitet.

Anmäl dig till Nya Pulsens veckobrev

För att inte gå miste om veckans allra bästa rabatter och prissänkningar, anmäl dig till nyhetsbrevet som mailas ut varje vecka. Där får du de senaste erbjudandena och bästa priserna. Vad sägs till exempel om två för en-priser och storpacksrabatter på många av våra skafferivaror?

Ständigt låga priser i reklambladet

Som en del av föreningen Matrebellen, arbetar vi aktivt för att korta mellanhänderna av våra varor och på så sätt pressa priserna för kunderna. Detta för att du som handlar hos oss ska garanteras det lägsta priset till en fortsatt hög kvalitet. Erbjudandena hittar du i reklambladet.

Varmgarage och generösa öppettider hos Nya Pulsen

När du handlar hos Nya Pulsen kan du tryggt och enkelt lämna bilen i ett varmt garage i Flemingsberg. Vi erbjuder våra kunder över 200 parkeringsplatser i ett säkert parkeringshus. Tack vare våra generösa öppettider mellan 8 och 22 kan du dessutom handla nästan när det passar dig.

Produkter från Nya Pulsen

Produkter från Matbutiker

Hitta Nya Pulsen i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP