Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Panduro Hobby kataloger

Se butiker

Möbler och inredning kataloger

Se katalog

Se katalog

Lidl

Julpynt med mer

Se katalog

Se katalog

ÖoB

Veckans erbjudande

Se katalog

Se katalog

Englesson

Bokhyllor

Se katalog

Se katalog

Folkpool

Höstkatalog

Se katalog

Se katalog

Lagerhaus

Tvålar

Se katalog

Se katalog

Cervera

Glöggmys

Erbjudanden och reklamblad

Kampanjer hos Panduro Hobbys katalog

I Panduro Hobby katalog finns det kampanjer och erbjudanden till bra priser för att du som kund ska kunna göra ditt egna pyssel till olika högtider. Det finns pysseltips och utrustning både för barn och vuxna även detta kan du läsa mer och ta del av i Panduro Hobbys katalog. Panduro Hobby har ett brett och välsorterat sortiment för alla typer av pysslare.

Inspiration hos Panduro

Hos Panduro Hobby får du inspiration och tips. Panduro Hobby välutbildade och serviceinriktade personal gör gärna det lilla extra för att du ska vara nöjd och komma tillbaka. Det finns inspiration till olika högtider så som midsommar, påsk och jul. Du kan få inspiration i hur man viker servetter och andra tips.

Varierat sortiment och stort utbud i katalogen

Hos Panduro Hobby finns allt för dig som gillar att arbeta med händerna och finner glädjen i det. I Panduros butiker finns det över tio tusen artiklar och mycket av det som finns och säljs i butikerna producerar Panduro Hobby själva. Panduro Hobby vill göra att alla människor ska kunna få utlopp för den kreativa ådra som finns i alla.

Produkter från Panduro Hobby

Produkter från Möbler och inredning

Hitta Panduro Hobby i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP