Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Peak Performance kataloger

Se butiker
Skidkläder

Se katalog

Se katalog

Skidkläder

Sport kataloger

Utförsäljning!

Se katalog

Se katalog

Utförsäljning!

Infinity run shoes

Se katalog

Se katalog

Infinity run shoes

Se katalog

Se katalog

Lagerrensning

Erbjudanden och reklamblad

Läs om Peak Performance’s historia i deras katalog

I Peak Performance’s katalog kan du läsa om ur succén fick sin början. Företaget har en lång tradition att erbjuda kvalitet till hängivna vinterentusiaster. Året var 1986, och platsen var Åre, när tre hängivna skidåkare samlades för att diskutera en fråga som låg dem alla varmt om hjärtat; varför ingen gjorde vinterkläder som var tillräckligt varma för att klara nordens hårda klimat, tillräckligt funktionella för att fungera bra för ett liv i skid- eller snowboardbacken, och samtidigt snygga nog att sticka ut.

Erbjudanden och rabatter i Peak Performance’s reklamblad

Ta del av Peak Performance’s erbjudaden och rabatter genom deras reklamblad. Peak Performance har genom tiderna fortsatt att ha genuin kvalitet som ledstjärna och fortsätter att tillverka kläder av hög kvalitet. Sedan sin början i Åre har företaget expanderat och förser nu sina kunder med kläder och utrustning som inte endast är till för alpina syften.

Peak Performance’s utbud i deras magasin

Läs om Peak Performance’s utbud i deras magasin eller gå in till närmsta butik idag för att hitta ditt nästa favoritplagg. Hos Peak Performance’s hittar du kläder för löpträning, klättring, alpina sporter, eller snygga kläder till vardags eller till fest. Du kan även besöka deras hemsida för att ta del av olika inspirationsklipp för att se hur du kan få maximal användning utav kläderna.

Produkter från Peak Performance

Produkter från Sport

Hitta Peak Performance i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP