Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Power kataloger

Se butiker

Elektronik kataloger

Veckans utvalda

Se katalog

Se katalog

Veckans utvalda

Veckans annonsblad

Se katalog

Se katalog

Veckans annonsblad

Veckans annonsblad

Se katalog

Se katalog

Veckans annonsblad

Erbjudanden och reklamblad

Power tar upp kampen om billigast elektronik

Power, tidigare Expert, har tagit upp kampen om den svenska elektronikmarknaden. Med deras prisrobot som ständigt pressar priserna försöker dem vara billigast när det kommer till elektronik och vitvaror i Sverige. Flera gånger varje vecka skickas ett erbjudande eller rabattkod ut. Vill du ta del av ett bra erbjudande där du kan göra fynd så är en blick i deras reklamblad att föredra. Hos Power kan du beställa varor online eller köpa direkt i butik.

Black friday och mellandagsrean kommer att bli billiga

Power har oftast ett flertal olika erbjudanden aktiva men under Black friday och mellandagsrea bör du hålla extra utkik. Under denna period kan du påträffa en extremt generös rabatt och spara många tusen kronor beroende vad du handlar. Elektronik som ofta köps under Black friday är mobiler(smartphones), TV, hörlurar och spelkonsoler som Playstation och Xbox. Då kedjan är ny på den svenska marknaden kan extra bra erbjudanden förekomma.

Rabatt, adress och öppettider hittar du hos Bonial

Bonial är som vanligt på hugget när det kommer till erbjudanden och rabatt och direkt när dessa är tillgängliga finns de att tillgå här hos Bonial. Öppettider, nyöppningar av butiker samt adress till Power kan du också ta del av antingen på Bonial:s hemsida eller i applikation. Som tidigare nämnt härstammar Power från den norska elektronikkedjan Expert. Nämnvärt är även att kedjan är välrenommerad i Norden för dess låga pris och höga kvalité.

Produkter från Power

Produkter från Elektronik

Hitta Power i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP