Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Sängjätten kataloger

Se butiker
Sängar och tillbehör

Se katalog

Se katalog

Sängar och tillbehör

Möbler och inredning kataloger

Se katalog

Se katalog

ÖoB

Veckans erbjudande

Se katalog

Se katalog

Englesson

Bokhyllor

Se katalog

Se katalog

Folkpool

Höstkatalog

Se katalog

Se katalog

Lagerhaus

Tvålar

Se katalog

Se katalog

Cervera

Glöggmys

Se katalog

Se katalog

Plantagen

Utomhusbelysning

Erbjudanden och reklamblad

Sängjättens har möbler för hemmets alla rum

Hos Sängjätten hittar du, förutom sängar och madrasser, även möbler för hemmets alla rum. Vi har inredning som passar såväl stora som små hushåll och storlekar på plånböcker. Välj bland vårt gedigna sortiment av byråer, hyllor och bänkar. Vi har även sängbord och huvudgavlar av hög kvalitet till riktigt bra priser.Sängjätten arbetar endast med utvalda tillverkade och är noga med produktionskedjan. Detta för att du som kund ska kunna köpa prispressade och hållbara produkter utan att tumma på kvaliteten.

Påslakan och örngott till extra bra priser

Sängjätten har även många års erfarenhet av inredning med textilier. Välj och vraka bland välkända märken som Queen Anne och Solängen, eller fynda bland andra prisvärda produkter. Passa på att slå till på ett nytt bäddset till sängen under våra kampanjveckor. Alla Sängjättens textilier är tillverkade av mjuk och skön bomull av hög kvalitet för att möta våra kunders önskemål.

Ergonomiska kuddar hos Sängjätten

Sängjätten har också många prisvärda kuddar att välja bland. Vi erbjuder våra kunder ett brett urval av tryckavlastande kuddar, fiberkuddar och dunkuddar. Eftersom vi alla sover olika om natten, är det viktigt att var och en erbjuds bästa möjliga.

komfort.

Handla tryggt och delbetala hos Sängjätten

Handlar du hos Sängjätten kan vi erbjuda dig räntefri delbetalning. Läs mer och ansök om de smarta betalningsalternativen på sangjatten.se. Där kan du även anmäla dig till vårt nyhetsbrev och kontakta vår kundtjänst på ett enkelt och snabbt sätt.

Produkter från Sängjätten

Produkter från Möbler och inredning

Hitta Sängjätten i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP