Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Sephora kataloger

Se butiker

Hälsa och skönhet kataloger

Höst 2020

Se katalog

Se katalog

Höst 2020

Allt för värk

Se katalog

Se katalog

Allt för värk

Bästsäljare

Se katalog

Se katalog

Bästsäljare

Erbjudanden och reklamblad

h3>Skonhetsbutik med valkända märken

Sephora ar en "skönhets butik" och säljer smink, parfymer, nagellack, kropp, vård och badprodukter och tillbehör. Deras engna märke, made-in-Sephora, kan köpas till ett förmånligt pris och liknar deras mer kända märken de säljer, som till exempel Algenist, Alterna, Benefit, Formula x, Make up for ever, Marc Jacobs beauty, NARS, Nails inc, Rexaline, Sampar och Too faced.

Flera 1000 produkter i 1000 butiker!

Sephora har 4 butiker i Sverige. 3 i Stockholm och 1 i Malmö, fast har brett ut till flera 1000 över världen sedan de startade i Frankrike 1969. Sephora säljer mer an 17000 olika produkter och erbjuder butiktjänster så som nagelbehandling och workshops. Dessa workshops ändras året runt. Erbjudanden inkluderar deras årliga summer sale, som kan hittas mer information om på hemsidan eller i en av Sephoras butiker. Erbjudanden kan även inkludera gratis produkter när du köper varor till över ett visst pris.

Kunden är kung!

Få råd och ideer av en kunnig personal. Prova innan du köper ar ett av deras tankesatt, vilket troligtvis är en av orsakerna varför Sephora är så populär. Deras största butik, Champs-Elysées flagship butik, som finns i Frankrike, får mer än 6 miljoner besökare varje år. Det är mer än Eiffeltornet! Sephora vill erbjuda kunderna en unik shoppingupplevelse- en plats för upptäckt, sensualitet, underhållning och expertis.

Produkter från Sephora

Produkter från Hälsa och skönhet

Hitta Sephora i följande städer