Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Specsavers kataloger

Se butiker
Designerglasögon

Se katalog

Se katalog

Designerglasögon

Hälsa och skönhet kataloger

Vitaminer & mineraler

Se katalog

Se katalog

Vitaminer & mineraler

Erbjudanden och reklamblad

Erbjudanden i Specsavers katalog

I Specsavers katalog finns det alltid erbjudanden att läsa om, det kan vara 2 glasögon till priset av 1 eller erbjudanden om barnglasögon. I Specsavers katalog hittar du glasögon i olika prisgrupper. Glasögonen följer alltid de senaste trenderna och bågarna finns bland annat i materialen plast, metall eller titan. De kända märkena du hittar hos oss är bland annat Tommy Hilfiger, Boss och Tiger of Sweden. Specsavers har ett stort utbud av prisvärda linser. Som kund kan du bland annat välja mellan endagslinser, månadslinser, dygnet-runt-linser eller progressiva linser.

Synundersökningar till förmånliga priser

Specsavers har utbildad personal som är experter på sitt yrke. Detta för att du som kund ska känna dig trygg och säker hos oss. Våra optiker gör synundersökningar för både linser och glasögon. Ögonen förändras och det är därför viktigt att säkerhetsställa att du har rätt linser eller glasögon för just dig. Boka synundersökningar hos oss till kampanjpris. Som kund hos Specsavers så får du undersökningsgaranti.

Bredd utbud av glasögon i både butik och katalog

Eftersom Specsavers finns på många platser i Sverige kan du som kund vara säker på att det finns någon butik nära dig. I butiken får du bra service och rådgivning av kunnig personal som brinner för sitt yrke och vet vilka trender som gäller i glasögonvärlden. Ambitionen hos Specsavers är att alltid göra sina kunder nöjda och därför finns flera olika garantier att tillgå, exempelvis två års produktgaranti.

Produkter från Specsavers

Produkter från Hälsa och skönhet

Hitta Specsavers i följande städer