Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Taco Bar kataloger

Se butiker
Taco Tuesday

Se katalog

Se katalog

Taco Tuesday

Restauranger kataloger

Se katalog

Se katalog

Max Hamburgare

Max Hamburgare

Se katalog

Se katalog

Burger King

Hamburgare

Se katalog

Se katalog

Max Hamburgare

Vår meny

Se katalog

Se katalog

Subway

Meny

Se katalog

Se katalog

O´Learys

Sport och mat på samma gång

Se katalog

Se katalog

Burger King

King Jr. Meal

Erbjudanden och reklamblad

Prisvärd mat i Taco bars reklamblad

Hos Taco bar får du prisvärd mat. Det viktigaste för Taco bar är atmosfär, bemötande och meny. Det gör att du som kund alltid känner igen dig när du besöker någon av Taco bars restauranger. På en del restauranger så serveras det även alkohol så att du som kund ska kunna avnjuta en kall Corona till din mat. Det finns även alternativ till personer som äter vegetariskt eller är glutenintoleranta. Det finns ofta erbjudanden att tillgå i våra restauranger så att valet av mat i menyn ska bli lättare för dig som kund att göra, du som kund kan läsa mer om våra erbjudanden i deras reklamblad.

Restauranger från norr till söder

I dagsläget så har Taco bar 28 restauranger från norr till söder. Hos Taco bar möter du alltid personal som är trevlig och alltid gör det lilla extra för bra service. De vill att du som kund ska känna dig väl bemött och att Taco bar alltid ska vara ett alternativ att återvända till.

Noggrant utvalda råvaror

Taco bar arbetar med noggrant utvalda leverantörer och råvaror där de följer råvarornas väg till tallriken. Många av Taco bar produkter importerar de själva. För Taco bar är kvalité viktigast av allt. De är noga med var råvarorna kommer ifrån och hur det hanteras. Grunden i bra och god tex-mex mat är kryddmixen och den tillverkar Taco bar själva efter hemligt recept. Allt det här kan du läsa mer om i deras reklamblad.

Produkter från Taco Bar

Produkter från Restauranger

Hitta Taco Bar i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP