Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Flying Tiger Copenhagen kataloger

Se butiker
Säg Omelett!

Se katalog

Se katalog

Säg Omelett!

Barnartiklar och leksaker kataloger

Lekande, lätta priser

Se katalog

Se katalog

Lekande, lätta priser

Lekande, lätta priser

Se katalog

Se katalog

Lekande, lätta priser

Lekande, lätta priser

Se katalog

Se katalog

Lekande, lätta priser

Se katalog

Se katalog

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Tuffa Bilar

Erbjudanden och reklamblad

Hos Flying Tiger Copenhagen får du valuta för pengarna.

Flying Tiger Copenhagen är butiken där du kan köpa såväl användbara och smarta varor som finurliga modeprylar av bra kvalitet utan att det ska behöva kosta en förmögenhet. Med ett varierat utbud av produkter allt ifrån prydnadssaker och tekannor till godis kan du aldrig sluta förvånas av vad du hittar hos Flying Tiger Copenhagen. Flying Tiger Copenhagen butikerna är inredda på ett inbjudande och trivsamt vis för att du som kund ska känna dig välkommen och inspirerad till att komma in på ett besök.

I Flygin Tiger Copenhagen sortiment finner du något för både stora och små.

Med rötter från Danmark kan du lita på att hitta äkta Dansk design hos Flying Tiger Copenhagen, butikskedjan som tidigare hette TGR. Här finner du ett brett produktsortiment med innovativa och funktionella varor för hemmet. I sortimentet hittar du produkter för hela ditt hem samt kontoret och skolan för både barn och vuxna. Flying Tiger Copenhagen erbjuder både återkommande standardvaror för dagligt bruk och mer tillfälliga varor som är designade efter säsong. Varje vecka kommer det in nyheter till butiken för att ständigt hålla sortimentet uppdaterat och levande. Flying Tiger Copenhagens filosofi är att erbjuda dig som kund attraktiva och roliga varor som överraskar, antingen for dess unika design och karaktär eller för dess låga pris.

Unik design till ett lågt pris

Alla produkter hos Flying Tiger Copenhagen är unika för varumärket, designade och producerade specifikt för dess butiker. De varor du hittar hos Flying Tiger Copenhagen kan du alltså inte handla någon annanstans. Produkterna kommer direkt från producenterna utan att gå mellan dyra mellanhänder, något som möjliggör att det går att hålla det låga pris som Flying Tiger Copenhagen erbjuder.

Produkter från Flying Tiger Copenhagen

Produkter från Barnartiklar och leksaker

Hitta Flying Tiger Copenhagen i följande städer

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP