Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

The Body Shop kataloger

Se butiker
Bästsäljande produkter

Se katalog

Se katalog

Bästsäljande produkter

Erbjudanden - Hudvård

Se katalog

Se katalog

Erbjudanden - Hudvård

Hälsa och skönhet kataloger

Vitaminer & mineraler

Se katalog

Se katalog

Vitaminer & mineraler

Erbjudanden och reklamblad

The Body Shops produkter i deras magasin

I The Body Shops magasin kan du läsa om deras olika produkter för skönhet och kroppsvård. The Body Shop tror att sann skönhet kommer från hjärtat, och skönhet är för dem mycket mer än bara ett vackert ansikte. Därför producerar The Body Shop sina produkter med hjälp av kärlek och omsorg, och använder alltid de finaste råa ingredienser i tillverkningen från jordens alla hörn.

The Body Shops samhällsansvar i deras magasin

Du kan läsa om The Body Shops olika åtgärder för att erbjuda rättvist framställda produkter i deras magasin. The Body Shop arbetar aktivt för att alltid ha det bästa för sina medvarelser för ögonen när de tillverkar och säljer sina produkter. Därför är allt de erbjuder fritt från grymhet mot djur och vegetariskt, för att minska lidandet hos oskyldiga djur, som ofta blir exploaterade och misshandlade i framställningsprocessen av kosmetika och skönhetsprodukter.

Hitta erbjudanden och rabatter i The Body Shops magasin

I The Body Shops magasin kan du även hitta olika rabatter och erbjudanden för att göra din shopping billigare och roligare. Det blir extra kul att shoppa från ett företag som även har sin egen välgörenhetsorganisation, The Body Shop Foundation, som gör att du kan shoppa med gott samvete.

Produkter från The Body Shop

Produkter från Hälsa och skönhet

Hitta The Body Shop i följande städer