Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Erbjudanden och reklamblad

Yves Rocher kataloger

Se butiker

Hälsa och skönhet kataloger

Höst 2020

Se katalog

Se katalog

Höst 2020

Allt för värk

Se katalog

Se katalog

Allt för värk

Bästsäljare

Se katalog

Se katalog

Bästsäljare

Erbjudanden och reklamblad

Yves Rochers prisvärda skönhetsprodukter

Yves Rocher erbjuder produkter för hela kroppen till riktigt bra priser. Här hittar du smink, hudvård, nagellack, parfymer, kosttillskott, hårvård, solskydd och mycket mer till priser som får pengarna att räcka längre. Yves Rocher är en fransk kedja som sätter stort värde i varor av hög kvalitet, och du kan lita på att produktens innehåll kommer från växtriket och inte är animaliskt tillverkad.

Brett urval till bra priser

Du hittar Yves Rochers breda sortiment i många olika butiker och varuhus i hela landet. Föredrar du att shoppa hemifrån, går det bra att handla online på yves-rocher.se. Passa på att shoppa loss när vi erbjuder fraktfria beställningar. Kolla in fyndhörnan och slå till på våra unika erbjudanden som bara finns online! Här hittar du också prisvärda REA-varor som bara gäller just nu.

Specialerbjudanden för honom

I Yves Rochers stora urval finns också många produkter anpassade för honom, som ansiktsrengöring och parfymer. De är skräddarsydda för den manliga huden och dess behov, och har en lätt, fräsch doft.

Senaste trenderna hos Yves Rocher

Yves Rocher anpassar sina produkter efter säsongens trender och de senaste modesvängarna. Just nu kan du köpa stilsäkra nagellack i regnbågens alla färger och läppstift i somriga nyanser. Kulörerna är inspirerade av växtriket och passar perfekt till årstidens härliga färgkombinationer.

Produkter från Yves Rocher

Produkter från Hälsa och skönhet

Hitta Yves Rocher i följande städer