Rabatter och erbjudanden från Bygg Och Trädgård

Kataloger med erbjudanden från Bygg Och Trädgård
Giltig om 2
dagar
Hemmafix
LidlHemmafix

Värmdövägen 691
132 35 Saltsjö-boo

Giltig om 2
dagar
Hemmafix
LidlHemmafix

Sibyllegatan 8
114 42 Stockholm

28
dagar
kvar
Nyheter
Clas OhlsonNyheter

Hamngatan 37
111 53 Stockholm

58
dagar
kvar
Produktkatalog
SwedolProduktkatalog

Stensätravägen 4
127 39 Skärholmen

16
dagar
kvar
Erbjudanden
WurthErbjudanden

Västberga allé 26
169 30 Solna

Bygg Och Trädgård - reklamblad och kataloger

Bygg Och Trädgård

Är du en händig person som gillar att renovera och fixa i hemmet? Eller kanske har du riktigt gröna fingrar och föredrar att gräva och plantera i trädgården? Oavsett vilket du föredrar så är bygg och trädgårds kategorin för dig. Här hittar du stora och små butiker och kedjor med produkter för dig.

Bygg och trädgårdssektorn omfattar alla de stora områden där du hittar alla typer av material och verktyg för konstruktion, snickeri eller reparation av alla typer av bostadsfastigheter. Du hittar även allt du kan tänka dig för din trädgård.

DIY eller gör det själv som det heter på ren Svenska är en aktivitet som blir större och blir varje dag allt mer populärare. Fler blir mer intresserade av att kunna ta hand om hus och trädgård själva, det är en tillfredsställelse att kunna lösa sina problem på egen hand och på exakt det sätt som du vill. Butikerna i bygg och trädgårds kategorin har allt du behöver i material- och verktygs-väg för att kunna göra renoveringar själv. Många av butikerna erbjuder även hjälp med planering, inspiration och idéer.

Stora bygg- och trädgårdsvaruhus som XL bygg, Granngården, Järnia och Byggmax finns alla att hitta här på Bonial. Genom att bläddra i butikernas kataloger innan du går ut och handlar kan du inspirerad och planera dina inköp. Du kan också hitta butikernas kampanjvaror till nersatta priser och göra riktiga kap.

Andra varumärken från Bygg Och Trädgård
Jula
Clas Ohlson
Biltema
Granngården
Byggmax
Bolist
K-rauta
Tools
Coop Bygg
Beijer Byggmaterial
Optimera
Jem & Fix
Butiker från Bygg Och Trädgård i din stad