Rabatter och butiker i Eksjö

Erbjudanden i Eksjö

1
dag
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Lokgatan 2
575 31 Eksjö

1
dag
kvar
Instrument
LidlInstrument

Lokgatan 2
575 31 Eksjö

1
dag
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Lokgatan 2
575 31 Eksjö

1
dag
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Lokgatan 2
575 31 Eksjö

1
dag
kvar
Julmode
LidlJulmode

Lokgatan 2
575 31 Eksjö

Butiker i Eksjö

Populära produkter

Handla i Eksjö

Kataloger och erbjudanden från Eksjö

Eksjö: shopping och butiker

Eksjö är ett smultronställe i Småland, som idag är mest känt för sin militäranläggning. Idag är garnisonen Eksjös tredje största arbetsgivare med cirka 500 anställda. Som besökare kan du här ta del av tätortens, och därmed också en viktig del av Sveriges, historia genom de äldre militärförläggningarna.

Eksjös gamla delar är vackra byggnader som turister gärna strosar omkring i. De gamla trähusen har en speciell charm som bara måste upplevas. Passa sedan på att testa det goda fikabrödet på Kafé Kaim på Mariannelund Stationshus. Det är inte bara en upplevelse för smaklökarna, utan också ett ställe där de historiska vingslagen märks. Kaféet ligger i det gamla stationshuset från sent 1800-tal och många delar är intakta från den tiden. Ett annat gott tips är Lennart fik, där du kan njuta av nybakt bröd och kaffe medan du vilar fötterna från rundturen i det historiska Eksjö.

Eksjö lever upp på våren, då Vårfesten hålls i slutet på maj. Då går stadsloppet av stapeln, och följs av musikquiz, teater, allsång och musikframträdanden på live-scener. Likaså är Engströmsspelen i Hult roliga aktiviteter för hela familjen, där typiska småländska lustspel med anekdoter från trakten drar många skratt.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer