Rabatter och butiker i Falköping

Erbjudanden i Falköping

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Midfalegatan 2
521 41 Falköping

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Midfalegatan 2
521 41 Falköping

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Midfalegatan 2
521 41 Falköping

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Midfalegatan 2
521 41 Falköping

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Midfalegatan 2
521 41 Falköping

Butiker i Falköping

Populära produkter

Handla i Falköping

Kataloger och erbjudanden från Falköping

Falköping: shopping och butiker

Brett utbud av shopping i Falköping.

När det kommer till shopping har Falköping mycket att erbjuda med både lokalt hantverk och andra lokala produkter. Det finns många butiker att besöka som säljer unika produkter för staden så som kött, smycken och annat närproducerat. Du kan även hitta större butiker så som de stora matvarubutikerna; Ica MAXI Stormarknad, Coop Extra och Willys. Du hittar även andra stora butiker i Falköping som; Vero Moda, Jack & Jones, Lindex, Elgiganten, Intersport och mycket mer. Här finner du jeans, tröjor, jackor, kostymer, klänningar och mycket mer. Allt för vardagen så väl som festoutfiten.

Kultur och evenemang i Falköping

Falbygdens museum är Falköpings stadsmuseum och ligger i Planteringsförbundets park utmed Ströget, mitt inne i staden. Falbygdens museum är ett kommunalt museum med uppgift att synliggöra Falbygdens rika kulturarv. I utställningssalen varvas konstutställningar med utställningar på kulturhistoriska teman. Museet har också en egen butik.

Ett av de populäraste evenemang i Falköping är det årligen återkommande Nasco Yankees, Europas största bil- och cruising event. Under detta evenemang fylls hela staden med hundratals amerikanska raggarbilar och människor från hela världen möts upp för att vara med.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer